Slovenija
154 ogledov

Zaletel se je v šefa sodišča

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • privat 18:47 16.maj 2013.

nekje je padla zamera...in opomin??

• Žvižgač 11:45 16.maj 2013.

Celotna državna uprava ima takavtopark, davčni inšpektorji in izterjevalci se prevažajo dudi do 12 let starih cliotih 1,2 s prevoženimi 150.000 do 180.000 km je še čistio ok, najboljša vozila, ki so v manjšini so Megani 1,6 letnik 2006, 2007, ...prikaži več ki imajo v povrečju nad 100.000 km.To je realnost Virantovanja, sama vlada se pa po LJ vozi z Audiji, BMW...

• McClain 08:04 16.maj 2013.

tale sodisca so res vse skup v povprecju en poden, sam v devet let starih Cliotih se jim pa tudi ni treba vozit. Ce mal primerjamo z bankami, ki so tudi "drzavne ustanove", vozni park pa kot da so Hi ...prikaži več society Rent-a car House

• Mrcina 11:24 16.maj 2013.

Pa?Pa kaj, če se je zaletel. Marsikdo se zaleti na cesti. To se dogaja. To je normalno. Al je bil zdaj problem v tem, kdo vozi boljši avto???Ko bi se novinarji le nehal vtikati v takšne ...prikaži veče stvari in podobne.

• krtmen1 11:54 16.maj 2013.

Ko bo poplačal vse svoje dolgove, nas ne bo več brigalo. Aja, pa ko bo njegov oči odstpil iz vseh javnih funkcij. Dokler pa preko davkov plačujem za take lopove nas pa še kako zanima, jasno!

• dd 11:55 16.maj 2013.

Ali se je zaletel zanalašč, oziroma namerno??

• Mrcina 12:23 16.maj 2013.

Hmm....5 let sem dajala denar na kup, da sem kupla "raketo"..kot eni v medijih imenujejo nekatere avtoobile...tretji dan po nakupu sem se peljala po dolenjki...in - pok..od zadaj se mi je zaletel en z nekaj preveč promila alko v sebi....<br ...prikaži več />Nihče tega ni obešal na velik zvon... Jure je prav tak samo človek kot jaz. Pusite ga že enkrat na miru...ne samo njega . Ne vtikujte se v pvt žvljenja drugih...in če se že zgodi karkoli - koga brigajo imena???

• Šemefuky 15:30 16.maj 2013.

Če te na Cipru drkajo banke, pri nas vsi skupaj in se ti žena povalja s par tipi si verjetno v takem stresu, da nisi varen in zbran voznik. Ker oči čarapan to ve, bi moral Jurčku zagotoviti šoferja na ...prikaži več občinske stroške, (saj ima 170% podporo občanov), zaradi njegove varnosti in varnosti drugih udeležencev v prometu, tako pravi murija. Razen, če se ni hotel losati predsednika sodišča zaradi kakšnih zamer. Zato naj gredo vsi skupaj v 3PM.

• PIKO5 23:08 16.maj 2013.

TI si sigrno iz Atarktike nje.Takoj mulca na dob v prevzgojo najmajn za 5let.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.