Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan.
pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Dober članek! Veliki šef vidi le neumnosti in nesposobnosti drugih, lastnih pa seveda ne. In to seveda zaradi tega, ker so vedno drugi krivi. Ker on je nezmotljiv.
torej, moja mama je stara 80plus pa ni cepljena . zakaj ? ker se NOČE cepit. pika. in nehajte bluzit kolk je cepljenih , pa kje so in kje niso. a se vprašate mogoče a se kdo želi ali se… ...prikaži večse noče al že vsem je prišlo do slepiča, da se je mus cepit. nekateri tud nismo hoteli voucherjev, pa jih imamo, pa jih ne bomo nikol porabili, plačat jih bomo pa morali. če se vozte na preglede si pa še razvešte štumf pa plačite za cepljenje. v Dubaju ni blema. pravjo. pa še kafe boste lahko spil.
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Dober članek! Veliki šef vidi le neumnosti in nesposobnosti drugih, lastnih pa seveda ne. In to seveda zaradi tega, ker so vedno drugi krivi. Ker on je nezmotljiv.
Pod to vlado je kaos uzakonjen. V tem stanju Ivekove odločitve dobijo dodatno teža, njemu pa nudijo dodatno zadovoljstvo. Bizarno !
torej, moja mama je stara 80plus pa ni cepljena . zakaj ? ker se NOČE cepit. pika. in nehajte bluzit kolk je cepljenih , pa kje so in kje niso. a se vprašate mogoče a se kdo želi ali se… ...prikaži večse noče al že vsem je prišlo do slepiča, da se je mus cepit. nekateri tud nismo hoteli voucherjev, pa jih imamo, pa jih ne bomo nikol porabili, plačat jih bomo pa morali. če se vozte na preglede si pa še razvešte štumf pa plačite za cepljenje. v Dubaju ni blema. pravjo. pa še kafe boste lahko spil.
Zakaj počiva Janševa metla.... pametnejši popušča .
Zato,ker eno špara za Jovevo,drugo pa za Fajonovo.
Ha,ha,ha Franček, za to ga je pa premalo v hlačah. Veliko tvojih nikov v živo bo moral pripeljati, da bi se kaj takega zgodilo.
Nisem tako mislil... .Pač pa idealno(kot ulito) prevozno sredstvo za njiju.
Franček pozabi. Jih bo kmalu sam rabil!
Mokre sanje levakov...
Sej bo Joveva kmalu imela Metko,za Jankota pa nisem prepričan.
Levi komentatorji čakajo na vsako potezo premierja kot psi na kost, ki jim jo vrže gospodar.
Mislim, da ta aluzija veliko bolj velja za SDS-ovce. Ob mirrorjevem slikovitem opisu jih kar vidim, kako mahljajo z repki in čakajo na kakšne ostanke.
Ivekovi aktivisti se slinijo kot stekli psi, ti bi morali biti cepljeni proti rabiesu in ne kovidu.
He, he, prijelo je...