Eden od strokovnjakov, ki preizkušajo sire mi je povedal, da kvalitetni siri imajo luknje in da če v siru ni nobenih lukenj po navad tud ni tok kvaliteten sir.
Sire z luknjami metajo stran oz jih uporabijo za druge stvari, sej kao so premehki,preveliki,neprave oblike,... (to velja za sire proizvedene v sloveniji!) In zato se trudijo da je lukenj čim manj. Če pa želiš kvalitetn sir pa rabis luknje,… ...prikaži več, luknje se pa naredijo zaradi bakteri v siru, kar pomeni: če je prostor kjer sir proizvajajo preveč sterilen tud sir nebo dober! Najbolši siri so pa tko iz visokogorskih planin, kjer še tekoče vode nimajo, ne pralnih strojev za "plenice" prat,...
Eden od strokovnjakov, ki preizkušajo sire mi je povedal, da kvalitetni siri imajo luknje in da če v siru ni nobenih lukenj po navad tud ni tok kvaliteten sir.
Sire z luknjami metajo stran oz jih uporabijo za druge stvari, sej kao so premehki,preveliki,neprave oblike,... (to velja za sire proizvedene v sloveniji!) In zato se trudijo da je lukenj čim manj. Če pa želiš kvalitetn sir pa rabis luknje,… ...prikaži več, luknje se pa naredijo zaradi bakteri v siru, kar pomeni: če je prostor kjer sir proizvajajo preveč sterilen tud sir nebo dober! Najbolši siri so pa tko iz visokogorskih planin, kjer še tekoče vode nimajo, ne pralnih strojev za "plenice" prat,...
Zaradi bančnih lukenj.