Jebi ga ...Putin je pač krvav pod kožo in je pofukal kar je lahko...--Vsekakor bolje kot imet fetiš na staro mamo kot Micron ali na deški pevski zbor, ki ga dvigne večini Vatikana..
Zelo lepa, asimetrija me je vedno privlačila, preveč perfektno ali namerno urejeno v simetrijo je tako grdo. Ženske ne se bati in sramovati, če imate kaj postrani itn., ravno to je unikaten znak simpatičnosti.
Jebi ga ...Putin je pač krvav pod kožo in je pofukal kar je lahko...--Vsekakor bolje kot imet fetiš na staro mamo kot Micron ali na deški pevski zbor, ki ga dvigne večini Vatikana..
luckyss 👍 s tem pa pretiravaš 😉
Se bojim, da sem tu bliže resnici kot bi si mnogi želeli...
Slovanske ženske so zelo lepe...
GRDA K SVINJA..........JE VIDET DA JE MUTANT Z RUSKO KRI HAHA :d PODOBNA JE PUTINOW RITI
JST NEVDIM DA JE KJE TUKAJ LEPOTA.......ŠE MOJ PES JE LEPŠI KOT TA STVOR OD PUTINA
slavauk22 niso primerljive z Bah-Žibertovo, osebno varuško otrok velikega Vodje. Takšne je Himmler uporabil kot, ženske Kapo v taboriščih smrti.
No vidiš Ender3, zato ti je v Sloveniji lepo!
Zelo lepa, asimetrija me je vedno privlačila, preveč perfektno ali namerno urejeno v simetrijo je tako grdo. Ženske ne se bati in sramovati, če imate kaj postrani itn., ravno to je unikaten znak simpatičnosti.