@Omas. Ne presenečajo me več komentarji takšnega tipa. Bolj me skrbi, da je za svoj komentar dobil 7 všečkov.
@francl12. Nisi vreden da ti pribijem minus na tem podnu od portala.
Virulenca virusa, navkljub vročini ne popušča. Klinična slika bolezni se spreminja. Obolevajo večino mladi, zaradi večjega druženja. So pa večino asimptomatski primeri, ki jim je težje sledit in odkrivat. To je trenutni problem in maske, distanca in higiena rok so… ...prikaži več še kako primerni in učinkoviti !!
pa kje ste našli teh 625 pacientov in to v enem dnevu čez vikend? vse bolj je jasno, da se testira mogoče 20 ljudi/civilistov na dan, vse ostalo je medicinsko osebje UKC, LJ, MB, NG, KR,MS...... tako, da je tudi… ...prikaži večdi od skupnega števila okoli 90% testov iz bolnišnic.. lari fari... živim v mestu in ne poznam niti enega , ki je bil na testiranju........kar ne pomeni, da negiram obstoj covid19, le tale statistika je bolj za vrtec...
počakte, bomo videli naslednji teden ko se gamad vrne iz hrvatije!
katera gamad, to etiketiraš svoje vikendaše?
@Omas. Ne presenečajo me več komentarji takšnega tipa. Bolj me skrbi, da je za svoj komentar dobil 7 všečkov. @francl12. Nisi vreden da ti pribijem minus na tem podnu od portala.
Virulenca virusa, navkljub vročini ne popušča. Klinična slika bolezni se spreminja. Obolevajo večino mladi, zaradi večjega druženja. So pa večino asimptomatski primeri, ki jim je težje sledit in odkrivat. To je trenutni problem in maske, distanca in higiena rok so… ...prikaži več še kako primerni in učinkoviti !!
obvezna aplikacija?nikoli. ..nikdar mi tega ne bojo na bilokak nacin vlozli v telefon...bom ven pitegno staro nokii na tipke se
Ma nehejte že bluzit o temle bacilčku,je ravno tko nevaren,kot moj mrtev pes!!
danes sem bil res poskočen in še naprej rišem vzorec, tehnika epidemiološke slike akvarel. je poletje in se pritičejo lahkotni odtenki.
Bolje da prešaltaš na olje. Olje vsaj omogoča popravke.
pa kje ste našli teh 625 pacientov in to v enem dnevu čez vikend? vse bolj je jasno, da se testira mogoče 20 ljudi/civilistov na dan, vse ostalo je medicinsko osebje UKC, LJ, MB, NG, KR,MS...... tako, da je tudi… ...prikaži večdi od skupnega števila okoli 90% testov iz bolnišnic.. lari fari... živim v mestu in ne poznam niti enega , ki je bil na testiranju........kar ne pomeni, da negiram obstoj covid19, le tale statistika je bolj za vrtec...
Vsak dan hodijo po domovih za ostarele, kjer je največ možnosti da fauliran PCR test pokaže "smrtonosni" Covid19.
covud19 je laz...