Slovenija /slovenija/crna-kronika
14 ogledov

Začetek sojenja zaradi smrti Bojana Kajtne

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • TadeUs 10:49 09.december 2011.

ljudje, da ljudje ki delajo, počnejo napake, a napaka iz malomarnosti je neopravičljiva kadar gre za življenje neke osebe.

• Zlatko Nemec 21:24 07.december 2011.

ker se še nikoli niso svojci maščevali v slo se lahko izživljajo nad nami vse službe, dohtari, policija, sodstvo, vsi. meni so dohtari že dali pečat, ki ga ne morem več zbrisati, da pa moja žena ali sin umreta kateri ...prikaži več pred bolnišnico, tisti trenutek z odgovornimi obračunam pa grem doživljenjsko v rest. jaz brez mojih ne morem dalje živeti...eno je na primer prometna nesreča, seveda brez alkohola, to ni namerno, da pa ti nekdo svojca namerno spravi v grob, ...naj mi ne poskušajo...zdravstveno osebje, tega niste storili tapravemu, ki bi vam takoj pokazal

• TadeUs 10:46 09.december 2011.

G. Nemec, ne strinjam se z Vami, da uporabljate grozilno vsebino komentarja na članek, čeprav je dejstvo, da so določene situacije v življenju težke in emocionalne. Ne moremo se obnašati tako neodgovorno in nepreudarno. Sem pa sam zaposlen v ...prikaži več zdravstvu in moje mnenje je, da sta za smrt gospoda Kajtne kriva prav zdravstvena tehnika. Urgentna ambulanta oziroma urgentna dejavnost je ustanova, kjer se obravnava in sprejema paciente, ki imajo v večinski meri akutne težave, kakor je bila težava gospoda Kajtne koronarne narave. V urgentni dejavnosti lahko pacienta sprejmeš oziroma ga moraš brez napotnice. Ampak v primeru gospoda Kajtne, žal, so bila bolj pomembna administrativna natančnost, kakor gospod Kajtna in njegova zdravstvena težava. Sodstvo naj ne zapravlja časa. Komisija pa naj si ne meče pesek v oči, da sta po njihovi oceni krivca nedolžna. Bolečina v prsih in otežkočeno dihanje sta bila dovolj jasna znaka akutne stiske koronarnega predela in ne zavlačujte. Res je, da smo samo

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.