Saj ne, da se ne strinjam, še posebaj, ker so taki centri vse prej kot samo molilnice, kar vem, so tudi politični in drugačni centri. To je pa možno hitro zlorabit za vsa možna dogovarjanja, kot "verski" objekt in center… ...prikaži več pa je praktično prepoved dostopa kameram ali nadzoru policije. Ampak roko na srce, tudi krščanske cerkve so postale vsaj v Sloveniji politični prižnice, kjer namesto evangelija oglašujejo, da je Janez samo en in edini in da je greh dati na volitvah glas komurkoli drugemu. RKC SI press.
Ja, kapibara, vsaj to je pozitivno. :-) Ampak mislim, da si prav razumel moj post. Sveti Janez je vaš svetnik, pa se vam takoj zamegli pogled, samo, da si kdo drzne vašo relikvijo omenit v neprimernem smislu. :-)
Eni ste pa res potrebni psihoterapije....JJ se vam prikazuje čisto v vsakem članku....nima veze o čem piše....to je bolezen določenih slovenčkov.....bogi, bogi....
Saj ne, da se ne strinjam, še posebaj, ker so taki centri vse prej kot samo molilnice, kar vem, so tudi politični in drugačni centri. To je pa možno hitro zlorabit za vsa možna dogovarjanja, kot "verski" objekt in center… ...prikaži več pa je praktično prepoved dostopa kameram ali nadzoru policije. Ampak roko na srce, tudi krščanske cerkve so postale vsaj v Sloveniji politični prižnice, kjer namesto evangelija oglašujejo, da je Janez samo en in edini in da je greh dati na volitvah glas komurkoli drugemu. RKC SI press.
Ja, kapibara, vsaj to je pozitivno. :-) Ampak mislim, da si prav razumel moj post. Sveti Janez je vaš svetnik, pa se vam takoj zamegli pogled, samo, da si kdo drzne vašo relikvijo omenit v neprimernem smislu. :-)
Vera je intimna zadeva, zato se mi zdi prav, da lahko vsak moli doma, povabi pa še prijatelje.
V njihovem verskem centru , dvomim, da bodo šuntali "ZA" janšo..
Mislil je v krščanskih cerkvah.
Hvala bogu,da se džamija zida v Ljubljani in ne v gospodarskemu uničenemu Mariboru ! AMEN !
Saj,on je njihov. Domobranec ga je posvojil, JJ je dejansko Jašar Jašari.
Silijo večino v toleriranje netoleriranega. Po drugi strani pa smo evropejci povezani kot še nikoli prej.
Obtem času tega sranja res ne rabimo v Ljubljani.
Lahko se javiš za varnostnika, če si brezposeln!
Kaj pa budistični in taoistični tempelj bomo tudi dobili?
Fajn ko bodo sosedi okoli poslušali vsakodnevno tuljenje iz minareta.
Eni ste pa res potrebni psihoterapije....JJ se vam prikazuje čisto v vsakem članku....nima veze o čem piše....to je bolezen določenih slovenčkov.....bogi, bogi....
pa komuniste tud ...mislm jz ne morm verjet kako da eni vedno to tlačjo not vsepovsod.
In to v tujem jeziku!
@dragec- Veliko sem slišal na to "temo"..če veš kaj več, daj kaj namigni...
Vsaka verska skupnost mora imeti svoj prostor za molitve in druženje.Na strani države je nato, da poskrbi za varnost.