Pa da vas ni sram no....
Greste se nekega vele ponudnika novic pa imate ze v podnaslovu tolko pravopisnih napak, da je ze zaljivo za slovenski jezik...
Žurnalovci, res vas je lahko sram, sram, sram, da si s takimi naslovi nabirate klike. Postali ste poden od podna, večina "novic" na vaši strani so čiste senzacionalistične smeti, resnično upam, da po tisku ugasne tudi tale gnojnica, ker enostavno… ...prikaži več zastupljate slovenski prostor. Fuj in fej.
Google zdaj plačuje € 701 do € 012 na dan za delo na spletu od doma. Nikoli si nisem mislil, da bom lahko to naredil, vendar moj najboljši učitelj zasluži več kot € 32571 mesečno, to počne, in ona me… ...prikaži več je prepričala, da poskusim. Tudi novi ljudje to lahko brez težav zaslužijo € 623 dnevno in lahko zaslužijo celo višje s čas0mm ... Tako sem začel
➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob8.Com
Avtor članka... ali sta velesili "v vojni" ali sta "v trgovinski vojni"? Ne poznaš razlike?
Novinar vedno napiše naslov tak, da se ti gate trgajo. Sicer njihovih člankov polovica ne bi prebrala.
Le butelj bi napisal tako bombastičen naslov, ki je popolnoma zavajajoč!!! A si res želite vojne, pisuni neodgovorni???
Pa da vas ni sram no.... Greste se nekega vele ponudnika novic pa imate ze v podnaslovu tolko pravopisnih napak, da je ze zaljivo za slovenski jezik...
Tudi zastonjski črkovalnik bi našel dobršen del pravopisnih napak v tem članku, če že za lektorja ni.
V trgovinski vojni so ZDA tako rekoč z celim svetom in dajte popravite naslov. Kje je tu varuh potrošnikov saj zavajate z naslovom.
Žurnalovci, res vas je lahko sram, sram, sram, da si s takimi naslovi nabirate klike. Postali ste poden od podna, večina "novic" na vaši strani so čiste senzacionalistične smeti, resnično upam, da po tisku ugasne tudi tale gnojnica, ker enostavno… ...prikaži več zastupljate slovenski prostor. Fuj in fej.
Amerika bo kmalu imela državljansko vojno v kolikor se tega cepca ne rešijo.
iz te vojne ne bo nič ne take ne taprave, kitajci so lastniki amerike že cca 10 let.
Ful fajn, morda se bo Amerika začela končno zase brigat in na svojih tleh vzpostavit gospodarstvo namesto da se futrajo iz outsourcinga.
Google zdaj plačuje € 701 do € 012 na dan za delo na spletu od doma. Nikoli si nisem mislil, da bom lahko to naredil, vendar moj najboljši učitelj zasluži več kot € 32571 mesečno, to počne, in ona me… ...prikaži več je prepričala, da poskusim. Tudi novi ljudje to lahko brez težav zaslužijo € 623 dnevno in lahko zaslužijo celo višje s čas0mm ... Tako sem začel ➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob8.Com