Dva uboga žogobrcaska kluba , eden bolj jaden od drugega, Ž- liga , proti ostalim Slovenskim ligam v drugih športih, je še tako nekritićna in samovšečna , da sami sebe imenujejo in se derejo ŠAMPIIONI ! Revčki na duši bolni , eni in drugi!
Sem bil službeno od penala oddaljen 10m . Penal čist ko suza in tudi izključitev , saj je napadalca spotaknil še namerno z rokami ! Pa sem LJ , da nauš mislu da sem Štajerc.
ker mocvirniki pa mate 11 zabic not...aja pozabo sem na fuzine :D...pa res je....vsi so 100% mocvirniki.....njihovi praprapra....pradedeki so se v drevakih vozli po barju in ribe lovili :D
Dva uboga žogobrcaska kluba , eden bolj jaden od drugega, Ž- liga , proti ostalim Slovenskim ligam v drugih športih, je še tako nekritićna in samovšečna , da sami sebe imenujejo in se derejo ŠAMPIIONI ! Revčki na duši bolni , eni in drugi!
Sem bil službeno od penala oddaljen 10m . Penal čist ko suza in tudi izključitev , saj je napadalca spotaknil še namerno z rokami ! Pa sem LJ , da nauš mislu da sem Štajerc.
za 10 € se raje grem lepo najest kot da podpiram te drekače ki nič ne delajo in to je sedaj neka novica da bodo igrali nogomet ma bejž
Full nas zanima tvoje zagrenjeno življenje!
Nisem rekel, da ne smeš napisat svojega mnenja, ki pa roko na srce ni mnenje ampak samo neka zmedena poved, ki precej pove o tvoji osebnosti.
poglejte ko bo mel mb vsaj enega svojih igralcev stajrca pol se pa lah rece derbi...
sicer pa ko vas j... u mamino m...pohorci blesavi
raj met fuzine pa ribe pa kaj hoces so vsaj zabari kot pa vi od primorcev do dolencov do zabarjev in hrvatov...v ekipi
sej brez skomine se lah stajrci sam pokakajo aja pa da nimajo u ekipi niti enega stajrca tutto je ljubljansko primorski derbi....ha ha
ti bla bla si pa res blesavi bla bla sploh ne ves kaj govoris pomoje mas ig.tok kot moj otrok st. noge
Preprosto...neugoden termin, mrzlo vreme in predrage karte-> Ja tud 10eurou je predrago za tako tekmo v recesiji!
bejž bejž bejž lej kdo se oglaša najpametnejši komentator na žurnalovi strani vsak lahko napiše svoje mnenje če ti je prav al pa ne
Skomina, koliko stane, da sodiš pošteno. Lopovi. GREMO OLIMPIJAAAAAAAA!!!!!
ker mocvirniki pa mate 11 zabic not...aja pozabo sem na fuzine :D...pa res je....vsi so 100% mocvirniki.....njihovi praprapra....pradedeki so se v drevakih vozli po barju in ribe lovili :D