Krek torej razmišlja o goljufiji, da bi k precepljenim prištel tiste, ki so kovid-19 preboleli in se potem hvalil z visoko precepljenostjo??? Ne, nobeden od obljubljenih planov precepljenosti do poletja očitno ne bo realiziran, kljub "vrhunski" Kacinovi koordinaciji! Ali pa… ...prikaži več ravno zaradi njegove koordinacije!
Zdajle bom prav preveril, da slučajno kdaj v življenju (ali kdo od mojih bližnjih) ne kupim česa od podjetja ETI. Če pa že imam slučajno kako njihovo inštalacijo (tako zahojen vendarle nisem), jo bom iztrgal ven, se izživljan na njej… ...prikaži več in vrgel direktno na odpad!!
Še nobeno cepivo ni dobilo redne odobritve. Prvi bo pfizer, če bo. Študije še niso končane. Dost pogumni so, da mlajši del ljudstva izpostavljajo ruleti. Za nekater lahko to pomeni od 40 do 60 let zdravstvenih težav. Nisem proti cepljenju,… ...prikaži več Sem pa proti takšnemu cepljenju.
Točno to je. Pozabi na fantazije, da je to na črno in bla bla bla ... je vse legalno, narejenih je bilo več kot sprejemljivo dovolj testiranj. 100% pa če misliš, da je možno doseči ni. Lahko dobi vitaminsko injekcijo,… ...prikaži več pa dobiš anafilakso.
Gre za to koliko miljonov je covid okužil, večina brez težav, še vedno pa impresivno število zapletov in smrti, poznam tudi osebno.
Od penicilina še vedno umirajo vsako leto ljudje zaradi anafilaks ali drugega, brez bi 100 milijonov več. Enako varnosti pasovi.
Krek torej razmišlja o goljufiji, da bi k precepljenim prištel tiste, ki so kovid-19 preboleli in se potem hvalil z visoko precepljenostjo??? Ne, nobeden od obljubljenih planov precepljenosti do poletja očitno ne bo realiziran, kljub "vrhunski" Kacinovi koordinaciji! Ali pa… ...prikaži več ravno zaradi njegove koordinacije!
haha, nekam hitro vam je zmanjkalp cepilcev
Kapital podkupuje ljudi samo da bo proizvodnja tekla in kapitalisti služili..boli jih za ljudi..
Cepivo,ne hvala
Te kdo sili?
NX11 ,ja
Kdo? Cel svet?
Miki Maus pa Paja Patak
Boš pač plačeval za teste, če boš hotel kam it.
nikdar in nikoli,to imajo samo ovčke problem
NX11,a si se cepil morda
Sem se že
pol pa ne teži meni niti drugim
Če te vprašam, kdo te sili, še ne pomeni da ti težim.
kaj tako daleč gredo,da celo podkupujejo????
Ekola, če ne bo šlo z grožnjami in ustrahovanjem, bo šlo pa z podkupovanjem. Adijo pamet!
Proklete budale debilne !
In kaj te spet moti?
Zdajle bom prav preveril, da slučajno kdaj v življenju (ali kdo od mojih bližnjih) ne kupim česa od podjetja ETI. Če pa že imam slučajno kako njihovo inštalacijo (tako zahojen vendarle nisem), jo bom iztrgal ven, se izživljan na njej… ...prikaži več in vrgel direktno na odpad!!
Še nobeno cepivo ni dobilo redne odobritve. Prvi bo pfizer, če bo. Študije še niso končane. Dost pogumni so, da mlajši del ljudstva izpostavljajo ruleti. Za nekater lahko to pomeni od 40 do 60 let zdravstvenih težav. Nisem proti cepljenju,… ...prikaži več Sem pa proti takšnemu cepljenju.
Nagnusno!
Če je komu vredno tvegat s cepivi da dobi teh bogih 70€, potem res ne vem. Žalostno, da nekateri celo nasedajo na te finte.
Napisati bi morali ,da vsak cepljenec dobi sliko ljubljenega vodje potem bi bil pravi naval ......
Cepljenje je obvezno za cepce !
https://ambasador21.wordpress.com/2021/05/09/who-in-cdc-novi-nuremberski-procesi-2021-se-pripravljajo-zaradi-zlocinov-proti-clovestvu/?fbclid=IwAR1zCC1gATizWrADPlnxk0_6BJ0S0OD303B6xhrehIN72KSpB5NVXO7Dpkg
Zdrava pamet narekuje cepljenje, to je pa samo en dodaten bonus. Dvomim pa, da bo take brez zdrave pameti premamil ta znesek.
zdrava pamet nareukuje cepljenje z cepivi z redno in trajno licenco.
s cepivi
Točno to je. Pozabi na fantazije, da je to na črno in bla bla bla ... je vse legalno, narejenih je bilo več kot sprejemljivo dovolj testiranj. 100% pa če misliš, da je možno doseči ni. Lahko dobi vitaminsko injekcijo,… ...prikaži več pa dobiš anafilakso. Gre za to koliko miljonov je covid okužil, večina brez težav, še vedno pa impresivno število zapletov in smrti, poznam tudi osebno. Od penicilina še vedno umirajo vsako leto ljudje zaradi anafilaks ali drugega, brez bi 100 milijonov več. Enako varnosti pasovi.
Sami nezaposleni doktorji vebijo tukaj gor na cepljenje. Dejte se zaposliti, ko toliko veste o koristnosti teh "cepiv", škoda vas je da doma lenarite.