Slovenija /slovenija/crna-kronika
46 ogledov

Za trk v tovornjak ovac bo kaznovan najmanj enkrat

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • depresija 16:09 15.december 2014.

Lej, ne pametuj, če ti ni jasno.. Še sam to praviš v komentarju, potem pa kar nekaj trdiš.

• Bozidar.Frelih 17:10 15.december 2014.

Čaki mal! Zadnjič ste vsi vpili ko sta se una dol dala da bi morala biti vzor mulariji. In nista počela nič nezakonitega. Tukaj pa policaju ni treba biti vzor? Poleg tega bi vprašal kakšna bolniška je to, da se ...prikaži več lahko nalivaš z alkotom? A si je dal tolk alkoholnih obkladkov, da je tolk napihal? Al ma želodčne težave pa je tolk Jagra pokonzumiral?

• Papaja Popi 17:00 15.december 2014.

Ovce so bile naložene v dveh nadstropjih v tovornjaku.

• maresem 17:01 15.december 2014.

Tepec prismojeni

• Hi5 17:04 15.december 2014.

Kriv je policaj. Kriv je tudi iz drugega vidika, ker naj bi policaji, pa seveda še zdaleč niso, za vzgled drugim državljanom.Pa ne tega pozabit ko jih bo spet sindikalist Petrovič tako vneto zagovarjal. Kekci.

• 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 17:47 15.december 2014.

Glejte, tip je pač mislil, da je že v službi in sedi v X5 s prižgano lučko in je pač vozil tako, kot je navajen. Izsiljevanje prednosti je zanje pač normalno vožnja. Zdaj je pač enkrat nabasal na tovornjak in dobil svoje.

• Hi5 08:35 16.december 2014.

Mislim, če bi bili enkrat na kakšni policijski zabavi, bi vam bilo vse jasno. Tako je še super, da takšnih nesreč ni več, saj je med policaji polovica potencialnih alkoholikov, z egoti do Triglava, ki si pač v njihovih glavah ...prikaži več namislijo, da lahko počnejo karkoli. No, vesel sem za tega pajaca, da ga spravijo dol s ceste. Vsaj enega. Ampak jih je pa še takih recimo 3000, ki se ga bodo nalivali na prihodnjih zabavah in se vedelo peljali s svojimi avti domov brez kakršnihkoli kazni ali opravljenih alkotestih.Me zanima če njihov notranji nadzor kdaj pošlje kakšno patruljo, da malce dajo fantom v modrem pihat? Nikoli. Bi verjetno morali vprašat Avstrijce, če nam pridejo pomagat pri tem.

• mijaliza 16:02 15.december 2014.

In zakaj se sedaj izpostavlja, da je bil človek po poklicu policist? Ko konča 8 urni delovnik je naprej navaden državljan. A ko prodajalka konča svoj delovnik, še doma naprej prodaja izdelke? A, ko pek zaključi svoje delo, vam še ...prikaži veče naprej na domu peče tople žemljice? To je bedarija! Služba je služba, življenje je pa življenje, v celi zgodbi mi nekaj močno smrdi, sicer še ne vem kaj ampak smrdi. Sicer pa naj mi nekdo razloži, kako je lahko prevoznik tovornjaka vozil 500 ovc, kam jih je dal? Ko pri nas sosed seli živino iz enega pašnika do drugega, naroči takšen tovornjak ( ker se jih tako najlažje in najbolj varno preseli) jih gre gor samo nekaj čez 250, da na cilj prispejo nepoškodovane, tukaj jih je bilo pa 500? Hm če ta prevoznik ni kršil direktivo o prevozu živega tovora, potem lahko samo rečem bog pomagaj!

• Lavdan 17:31 15.december 2014.

Imaš prav, ta sploh nebi smel biti policist. Nobena bolniška ni izgovo in prav je da se ga obsodi z dvojno dozo brez izgovorov, da so tudi krvavi pod kožo. On mene lahko ustavi, jaz njega ne smem.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.