Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno,
samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
V kolikor se boste odločili za cepljenje proti Covidu, ne boste vedeli, kljub izbranemu proizvajalcu cepiva ali vas bodo res cepili s cepivom, ki ste ga izbrali.
FARMAFIJA deluje po zapovedih vladarjev sveta ,da je potrebno prebivalstvo zmanjšati ,da bodo lahko oni preživeli .
Jebeš farmacijo kajne? Ko boš šel na operacijo, zavrni anestezijo.
R_D kaj to kaj boli
R_T
evelux👍@R_D ima srečo, ker možgani in enoumje ne boli.
Aja nisem vedel saj veš eni pac nismo izobraženi.....
Za poživitveni odmerek priporočajo cepivo Janssen.....in sprehod okrog britofa, da se človek navadi nove okolice...
Saj več ne vejo s kakšno kombinacijo bi fental narod! Barabe preklete!
Ja kaj se cudite. Tudi Jansen mora zaslužiti denarce. Farmacevtski lobij je močen in vpliva na politiko !
Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
V kolikor se boste odločili za cepljenje proti Covidu, ne boste vedeli, kljub izbranemu proizvajalcu cepiva ali vas bodo res cepili s cepivom, ki ste ga izbrali.
Odločijo se naj. Kopirano iz članka na zurnal24.si, Epidemiološka stroka meni, da zaščita traja neomejeno, so sporočili z vlade.