Slovenija
4034 ogledov

Za nespoštovanje odloka od 400 do 4000 evrov kazni

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kirka 19:04 14.maj 2021.

Širok razpon kazni. 400€ za "naše" in 4000€ za ostale?

• krucefiks 20:25 14.maj 2021.

Kako bodo mene kontrolirali če se sploh ne bom testiral ,nimate pogojev za to.pišete neumnosti

• krucefiks 20:27 14.maj 2021.

pa tudi zdaj že velja ,če si v bolniški da dobiš kontrolo na dom in postane hud delovni prekršek ,tako da samo pišete novice za strašenje folka

• mirror 21:14 14.maj 2021.

Če boš okužen, boš širil virus in te bodo takrat dobili. Če boš zbolel, boš hitro priden in odšel po pomoč.

• krucefiks 22:19 14.maj 2021.

Z virusolovko,a bodo mahali okrog mene ,al kako ,kar s prstom bodo pokazali ,ti si bolan in pika bodo rekli.To me pa res zanima ,očitno ovčkam to jasno,meni ni

• eminenca 22:34 14.maj 2021.

ti poslanci-posranci sploh ne vedo kaj sprejemajo ... ti glupi posamezniki , ki imajo ves narado za bebce so v resnici še največji bebci ... po tem sodeč bo država zaposlila še dodatne javne uslužbence, pa že zdej nima dnarja, ...prikaži več da bi jih vse plačala ... bedno in še enkrat bedno

lluckyss 05:03 15.maj 2021.

Janševi podrepniki bodo najprej "karantenizirali" vse ki bi si drznili protestirati proti vladi v kakršni koli obliki..Videno to že v tridesetih letih v prejšnjem stoletju pod podobnim režimom v Nemčiji..

• suineg7878 19:13 14.maj 2021.

Vindiš: "Jaz zdravstvenega inšpektorata ne razumem kot represivnega organa, ampak kot organ, ki nadzira dogovorjene zakone," Dajmo eno anketo. Like za to da tip pozna vsaj malo zakone in se spreneveda, dislike, da je dejansko tako zabit, da to izjavi. Hvala!

• albert6 05:59 15.maj 2021.

Kako naj zaupam državi če ona meni ne in kdo so TI inšpektorji da se lahko prosto sprehaja po MOJEM stanovanju

Leon 07:04 15.maj 2021.

Stroka bo odločala na osnovi neveljavnih testov ?

• mirror 21:12 14.maj 2021.

Burek koalicija je spet složna. Vsi so glasovali proti vladi.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.