laserji v prosti prodaji nimajo ne moci ne zgoscenosti zarka, da bi lahko motile pilote z vizirji. Če gre za profesionalno napravo, se pa ve kdo jo je kupil ali jo poseduje.
Da,da da! Po spletu se dobijo razni več watni laserji, ki te mimogrede oslepijo. In kaj je bilo s pilotom policijskega helikopterja pred kakšne pol leta, ki je utrpel (trajne) posledice?
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Le v kup, le v kup, uboga gmajna, da zjebemo leve okupatorje, levičarska golazen se je spravila na Podutiško cerkev. In To jedemokracija, Ne HVALA, KKK, hostarski posranci.
laserji v prosti prodaji nimajo ne moci ne zgoscenosti zarka, da bi lahko motile pilote z vizirji. Če gre za profesionalno napravo, se pa ve kdo jo je kupil ali jo poseduje.
Da,da da! Po spletu se dobijo razni več watni laserji, ki te mimogrede oslepijo. In kaj je bilo s pilotom policijskega helikopterja pred kakšne pol leta, ki je utrpel (trajne) posledice?
tako kot petarde pa prepovejte kupovanje oz. tudi prodajo.Isto kot bi kalašnika kupil v šparu,ampak streljat pa ne smeš
Imaš tako močne LED pa tudi laserske svetilke, ki lahko zanetijo papir kamorli zaslepijo voznike avtov, pa nihče tega (še) ne dela. Yep, imam eno!
Če ti ne daš ne pomeni da to ne delajo ,itak da so to stvari za pametne ljudi
Koliko kršiteljev je policija naznanila na tekmah ,kjer uporabljajo takšne laserske naprave ?
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Kar nekaj od clanka …. Ce ni izmisljeno
Le v kup, le v kup, uboga gmajna, da zjebemo leve okupatorje, levičarska golazen se je spravila na Podutiško cerkev. In To jedemokracija, Ne HVALA, KKK, hostarski posranci.
A si prebral članek, ti vodenoglavc in vaški posebnež?