Sem gledal protest francoskih kmetov pred leti, ko so z gnojnico sredi dneva s traktorjem in cisterno oprali celotno fasado neke ustanove....Torej če so polili le vrata na NIJZ lahko rečem le ..PREPOZNO, PREMALO !!
Lukis, še en debilen komentar debilnega fajonista. Ti nič ne plačuješ, samo kradeš v JS.
Upam, da te kdaj odpustijo, še za gnojnico ne boš imel kreten.
Če vlada in stroka komunicirata, pred vsem pa delata z narodom na nizki ravni, potem je prav, da dobijo tudi nizkoten odgovor, saj ga bodo le tako lahko razumeli.
jest pa menim da glede na količnino sranja ki ga proizvede tale nijz je samo čez udarlo v wc-ju.pa je nekje ven moralo, in kje drge kot pr vratih.. pr dimniku pač ne gre. še Baron Munchausen bi se od… ...prikaži več sramu udrl v zemljo , ko bi poslušal pripovedke pripovedovalcev iz NIJZ-a.
Slovenci dragi, na pomoc!!! Srpi in ostali balkanezi so nas napadli, no, khmmm, vsaj na forumu, drugje si tako ne upajo, ker je spomin na Fushë Kosovë imenovano tudi Косово Поље se premocan!
Le primitivni kmetavzarji lahko polivajo gnojnico na Nacionalni inštitut za javno zdravje kljub nekaterim napakam ki jih počnejo posamezniki tega inštituta! Gnojnica je edino kar premorejo v komunikaciji!
ms hvala bogu da ti veš za vse razlike.. če imam polna usta gnoja bom še vedno z njim naredil lahko kaj koristnega, če druzga ne , grem na vrt gnojit, pa bom imel obilen pridelek, krompirja in idej. ti… ...prikaži več pa boš s svojim drekom samo podrekal vse, podobno kot Midas, samo da se pri tebi ne sveti, smrdi hudo močno pa in končal boš enako kot MIdas.
Sem gledal protest francoskih kmetov pred leti, ko so z gnojnico sredi dneva s traktorjem in cisterno oprali celotno fasado neke ustanove....Torej če so polili le vrata na NIJZ lahko rečem le ..PREPOZNO, PREMALO !!
Tudi tebe bi bilo potrebno oprati z gnojnico. Konju, to mi vse plačamo.
Prav imaš trolo...mi vso to lopovščino plačujemo z milijardami, ki jih nimamo in jih bomo vračali desetletja. Ovca blesava torolinska...
toro res si en bik
Lukis, še en debilen komentar debilnega fajonista. Ti nič ne plačuješ, samo kradeš v JS. Upam, da te kdaj odpustijo, še za gnojnico ne boš imel kreten.
Ne kaže dobro. Nekdo je pred dnevi zapisal, da ima narod nevarno kratko zažigalno vrvico. Očitno se ni motil.
Vi niste narod ampak navadna drhal.
R_D, pomen teh incialk je sigurno RABIM DROGO in ker so jo zlili na NIJZ si jezen, ker jo nis ti konzumiral, bednik!
Gnojnica je najmanj kar si zaslužijo ...
Kam pa naj bi človek zlil gnojnico? Pač, v gnojno jamo. Pravilno in vsaka čast!
To so si zaslužili!!
logično gnojnica k gnoju
Če vlada in stroka komunicirata, pred vsem pa delata z narodom na nizki ravni, potem je prav, da dobijo tudi nizkoten odgovor, saj ga bodo le tako lahko razumeli.
Ni sicer kulturno, ampak kaj, ko NIJZ kulturnega dialoga sploh ni zmožen opraviti... Gnojnica zunaj, gnojnica znotraj.
Bele miške mu sledijo, zmanjkalo metadona!
Jaz osebno bi polil KREKA.........
mu gnojnica ne bi prišla do ksihta skoz to keco vsrano
jest pa menim da glede na količnino sranja ki ga proizvede tale nijz je samo čez udarlo v wc-ju.pa je nekje ven moralo, in kje drge kot pr vratih.. pr dimniku pač ne gre. še Baron Munchausen bi se od… ...prikaži več sramu udrl v zemljo , ko bi poslušal pripovedke pripovedovalcev iz NIJZ-a.
se premal
gnoj pa v gnojnico so pa se falili en kraj gnilo vlado
To mi delaj....
Slovenci dragi, na pomoc!!! Srpi in ostali balkanezi so nas napadli, no, khmmm, vsaj na forumu, drugje si tako ne upajo, ker je spomin na Fushë Kosovë imenovano tudi Косово Поље se premocan!
res?
ico8...srpi in grablje so kmečko orodje
Le primitivni kmetavzarji lahko polivajo gnojnico na Nacionalni inštitut za javno zdravje kljub nekaterim napakam ki jih počnejo posamezniki tega inštituta! Gnojnica je edino kar premorejo v komunikaciji!
ms ne žali kmetov...da ne boš jedel samo konjske fige...
ms je govna in to on stop...saj je čefur in razume ta jezik
MS jedi govna, dok ispržim meso!!
rd2dmk2, timja, bobnar53 @ mentalni kmetavzarji ki ne razumejo razliko med termini kmet in kmetavzar z usti polnimi govna onesnažujejo ta forum!
ms hvala bogu da ti veš za vse razlike.. če imam polna usta gnoja bom še vedno z njim naredil lahko kaj koristnega, če druzga ne , grem na vrt gnojit, pa bom imel obilen pridelek, krompirja in idej. ti… ...prikaži več pa boš s svojim drekom samo podrekal vse, podobno kot Midas, samo da se pri tebi ne sveti, smrdi hudo močno pa in končal boš enako kot MIdas.
No coment!
čefuretina smrdiš edino ti in smetiš
Ignore
saj mi tebe še bolj ignore, pa se vedno znova podrekaš po portalu