Na vsak način hočejo narod prisiliti v cepljenje, ki ne deluje in potem še v tretji..četrti... odmerek.
Torej v neusahljiv vir dohoka za farmacijo, medtem, ko bodo zdravilo, ki deluje v kratkem prepovedali..
lluckyss 👍res je, zdravilo so že umaknili iz prometa in bo treba ponj na Hrvaško. Kaj je v ozadju tega bednega početja pa na https://youtu.be/0GAIA8Ml328
V vijolični fazi PCT tudi na bencinski 'pumpi'. Pa ne bo treba zapirati občin.....v izogib sporu z ustavnim sodiščem. Kako lepo se je izšlo. Vsi 'cepljeni' , vsi okuženi. Tako OBE stroki. Uradna in ona zarotniška. Ob jutrih bomo tako… ...prikaži večako lahko opazovali nov 'pocepitveni učinek', da nam med čakanjem na prižiganje 'semaforja' ne bo več dolgčas....
teorija zarote ni več teorija,počasi bo tudi cepljenim kapnilo da so samo številke ,samo za razliko od necepljenih ,da so verjeli stroki in vladi ,ki že trideset let nas žejne čez vodo peljejo.Treba reči samo NE in to je vse
tako ko sem prebarl ta članek , sem se počutil bolj varnega ... država lepo skrbi za nas in za našo varnost ... več ukrepov, več varnosti, kar tako naprej ... do konca in naprej
Ker si revček že nepismen,ti še enkrat zapišem,da si ravno tako kužen in prenašaš virus kot necepljeni,le,da se ti tega ne zavedaš in ti ni pomoči.....
50% nas je že prebolelo brez težav in smo boljše zaščiteni kot cepljeni. Požvižgam se na vaš PCT in papirje. Še maske ne bom več nosil, če me boste še dolgo j...li.
Nekaterih ne razumem, kaj jih sili, k takšnemu razmišljanju. Potrebni smo svobodnih, osebnih odločitev, ne pa prisile, brez racionalne osnove in odgovornosti odločevalcev .
Gonte se u tri krasne. Danes sem naročen pri frizerju in če mi bo težila za PCT, se bom gladko obrnil in odšel in verjetno še 80% ostalih!!!
ne hodim k frizerju to uredim sam z masinco, klinc jih gleda
Eni služijo z palčkami, ki so nezanesljive drugi pa bodo z delom na črno frizerji ...
s palčkami
Samo nekaj me zanima. Ja je mora biti test nosni, ali ritni. Kitajci ti v rit utaknejo test. 😡
V naslovu med novi ukrepi manjka nezakoniti in protiustavni
Na vsak način hočejo narod prisiliti v cepljenje, ki ne deluje in potem še v tretji..četrti... odmerek. Torej v neusahljiv vir dohoka za farmacijo, medtem, ko bodo zdravilo, ki deluje v kratkem prepovedali..
lluckyss 👍res je, zdravilo so že umaknili iz prometa in bo treba ponj na Hrvaško. Kaj je v ozadju tega bednega početja pa na https://youtu.be/0GAIA8Ml328
Ampak cesar je še vedno nag. In žaba že kuhana.
V vijolični fazi PCT tudi na bencinski 'pumpi'. Pa ne bo treba zapirati občin.....v izogib sporu z ustavnim sodiščem. Kako lepo se je izšlo. Vsi 'cepljeni' , vsi okuženi. Tako OBE stroki. Uradna in ona zarotniška. Ob jutrih bomo tako… ...prikaži večako lahko opazovali nov 'pocepitveni učinek', da nam med čakanjem na prižiganje 'semaforja' ne bo več dolgčas....
Poceni kupljene palčke je pač treba drago prodati,prisiljevanja,teroriziranje...kmalu bo sojenje.
teorija zarote ni več teorija,počasi bo tudi cepljenim kapnilo da so samo številke ,samo za razliko od necepljenih ,da so verjeli stroki in vladi ,ki že trideset let nas žejne čez vodo peljejo.Treba reči samo NE in to je vse
tako ko sem prebarl ta članek , sem se počutil bolj varnega ... država lepo skrbi za nas in za našo varnost ... več ukrepov, več varnosti, kar tako naprej ... do konca in naprej
PORINITE SI PTC V RIT, nerabim luxuza sem zadovoljen z trgovino z živili in to je to. cepljenci zabiti
spet lopovsko posiljevalska cerku izjema
Počasi se bo treba obračati pred tistimi, ki tega ne počnejo. Ker so vir okužb in ker jih očitno boli kurac za zdravje svojih strank.
Ker si revček že nepismen,ti še enkrat zapišem,da si ravno tako kužen in prenašaš virus kot necepljeni,le,da se ti tega ne zavedaš in ti ni pomoči.....
boli me k.. ce cepljeni prenasajo virus le da ga necepljeni se 20 krat vec prenasajo
Tvoje zdravje je že zdaj pod vprašanjem
50% nas je že prebolelo brez težav in smo boljše zaščiteni kot cepljeni. Požvižgam se na vaš PCT in papirje. Še maske ne bom več nosil, če me boste še dolgo j...li.
In česa vas je strah, saj ste očitno cepljeni, torej po vašem prepričanju varni zase in za druge?
Nekaterih ne razumem, kaj jih sili, k takšnemu razmišljanju. Potrebni smo svobodnih, osebnih odločitev, ne pa prisile, brez racionalne osnove in odgovornosti odločevalcev .