Slovenija
23940 ogledov

Z bančnega računa jim je izginilo 700 tisoč evrov, to je sledilo ...

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Naklonsky 12:40 02.april 2025.

Delavec, ki je posredoval zaupne podatke (in to celo bančne!) bi moral najmanj, kar je, izgubiti sližbo - takoj!

• maja919 15:27 02.april 2025.

če bi imeli obvezna dva podpisnika za nakazilo, se to ne bi zgodilo.

• manja53 15:26 02.april 2025.

Mogoče so si pa potem to delili? Zelo verjetno!

• Skias 19:32 02.april 2025.

Ti so pa dobri, toliko se govori o teh rečeh pa še vedno taka ignoranca do tega. Hujše je, ko ti vdrejo pa nimaš pojma o tem kdaj in kako. Skoraj leto nazaj so meni kljub 2 stopenskem preverjanju vdrli ...prikaži več v Paypal in na mojo srečo sem dobil tisti drobiž takoj nazaj. Tudi kartico imam v aplikaciji blokirano mislim plačila v tojini in preko interneta. Dan danes nič ni varno mislim, ko ti pridejo not brez tega, da bi ti sploh kaj kliknil ali komuniciral. Banka nikoli ne prosi teh podatkov preko telef!

• 1657f9890a40beeed90a52aef67a74622fa1b1ee 10:46 02.april 2025.

Meni se to ne more zgoditi.mam penzijo 700 EUR.

NickMason 10:55 02.april 2025.

Misliš,kar nekaj jih je ki so ostali brez penzije torej misliš da je to drobiž,seveda je ,samo za penzionista je to vse kar ima,pa če nima nikogar,kaj boš potem....

• Naklonsky 12:42 02.april 2025.

Hja, prej bi bilo treba razmišljati, ko si bil v službi, ne zdaj!

• rd2dmk2 14:55 02.april 2025.

eh bleki, bleki, bleki, te bodo požrešneša na finto vrgli da si veliki srečneš in da te čaka 20 letna devica in rolex in RR in kovček zlata, pa bošdal vse podatke. in bodo vzel ene 10 kreditov na tvoj ...prikaži več račun da si bodo sebi uredili vse prejomenjeno, ti boš -- pa najebal in plačeval. no ne boš najebal, ker ne boš jebal , ker tiste device tud ne bo. torej utihni in raje ne bahaj se kakšno ogromno penzijo imaš. bo rupar prišel in hotel donacijo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.