Nikoli še nisem naletela ne na spletno stran ne na njegove marketinške kampanije. Če je tako zelo uspešen kot trdi, potem bi moral skakati iz vsakega monitorja.
Joj, škoda a se ne bo več fotografiral v belih kopalkah...to je še edino kaj je njegove oboževalke v domovih starostnikov držalo pokonci....pa ne jim tega delat 😭🤧
A grški napevi niso več v modi, da bi jih Brozović poslovenil. Sami fake muskontarji, le kopirajo, tudi Lendero,... ni kapacitete v bučah med rameni...
kdor se ukvarja z glasbo s srcem, jo rad posluša,poje ali igra kak inštrument....ni šans da pregoriš...to te ohranja pri življenju oz.zbija stres itd...jaz umrem brez muzike zelo rada jo poslušam...
Ma kdo ga pogreša???
Močno upam, da si ne premisli...
Jaz tud padem v depresijo vsakič ko ga slišim.
A še zmer belo nogavico za-v kopalke tlači...?
Karkoli že počne (nisem bral, ker mi dol visi, kaj dela), vse je bolje od tiste njegove grčkomeksičkodalmatinske cigumigu muzike.
"najbolj priljubljeni pevec" a vi to resno??? Kdo ga bo sploh pogrešal, samovšečneža!?
munja za vas prikletne so samo Čuki dovolj dobri. Za Janezove veselice pa, še Gotarjeva zraven..
Za endreka pa je deklariran jugovic v telovadnici, kjer se dere Wergler zakon... mej ga osladneža,obdarjenega, plagiatorskega 🤑🤮
Endrek pa kaj tebi ni jasno??? Kdo te je kaj vprašal, kaj se vtikaš tam, kjer te nič ne briga, odpelji si ga domov, cepec neumni.
Nikoli še nisem naletela ne na spletno stran ne na njegove marketinške kampanije. Če je tako zelo uspešen kot trdi, potem bi moral skakati iz vsakega monitorja.
KONČNO...pogrešal ga bomo kot vodo v čevljih.
Ne bom pogrešal te muzike niti spevov tako da ..... Pa vrjetno nisem edini ki misli tako
Joj, škoda a se ne bo več fotografiral v belih kopalkah...to je še edino kaj je njegove oboževalke v domovih starostnikov držalo pokonci....pa ne jim tega delat 😭🤧
A grški napevi niso več v modi, da bi jih Brozović poslovenil. Sami fake muskontarji, le kopirajo, tudi Lendero,... ni kapacitete v bučah med rameni...
Jerca Leganova, mu bo odpirala vrata v nebesa, mislim, knofe na gatah, oba sta nekam čudna, ko je beseda o sexu, … ubogi Werner, …ac
kdor se ukvarja z glasbo s srcem, jo rad posluša,poje ali igra kak inštrument....ni šans da pregoriš...to te ohranja pri življenju oz.zbija stres itd...jaz umrem brez muzike zelo rada jo poslušam...
Pri njem je verjetno "ustvarjalna kriza" ;P
V glavnem bo on od sedaj naprej predstavil že predstavljene stvari na drugačen način......
Werner ne, antidepresivi sedaj so nore gobe v modi, da lajšajo depresijo. Slovi tudi kot hudo obdarjen moški lahko bi izbral vlogo žigola..
Karma.....