Magazin /magazin/vip
52 ogledov

Werner: Mnogi me še vedno ne razumejo

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dd 12:52 04.oktober 2012.

Sporočilo smo že razumeli, saj nismo nori, ampak strinjali z mnenjem, se pač nismo vsi. Navaden človek točno ve kaj sledi, če ne plača kazni.W je večni egocentrik, kje pa piše, da se moramo vsi strinjati z njim.

• Erika Brecelj 13:13 04.oktober 2012.

Seveda ga ne razumemo, če pa govori polomljeno slovenščino. A Zurnal24 sam sebe tretira kot medij ali osebni dnevnik kvazi slovenskih "estradnikov", ki prek njega iščejo pozornost?

• R9 13:55 04.oktober 2012.

Mali človek gor ali dol, nobene pravice nimaš, da se v naselju ali kjer koli drugje voziš 9 km/h preko omejitve.

• d 14:16 04.oktober 2012.

predlagam, da prvo prebereš članek, potem pa komentiraš

• luca 17:26 04.oktober 2012.

Prav ima, problem je samo v tem, da se "država" ne bo sekirala in mu bo preprosto trgala kazen z računa.

• Skippy 17:43 04.oktober 2012.

Ker ti pa še nikoli nisi nikjer peljal 9 km/h prehitro? Verjetno še sploh ne voziš avta.

• Kevin Kiret 22:43 04.oktober 2012.

povej to politikom... golazen ena...

• allstarr111 19:19 04.oktober 2012.

Jest mislm da je on to kazen plačal že takoj, ker polovočka je polovička, tole je samo vzbujanje pozornosti, kok imam jest občutek mu medijska pozornost dobro dene :)

• McClain 19:05 04.oktober 2012.

ni rekel da se morate strinjat z njim, razumeli bi ga lahko, ce bi ne bili trdi v bucah. Hotel je samo dopovedati, da je nedopustna svinjarija, da se vsi spravljajo nad malega cloveka, velik presicam pa si nihce nic ...prikaži več ne upa. Eni imajo milijonske dolgove, nategnili so drzavo in upnike, poslovali na cipru da ja ne bi placevali davkov Sloveniji, na koncu se predavali kaj in kako o ekonomiji, le za svojo rit ni bilo nikdar dovolj. In taki lahko delajo tisockrat vecje prekrske brez sankcij. Racune blokirajo za drobiz, milijonske pufe spregledajo. Neverjetno. Samo to je zelel povedat in -PRAV IMA.

• R9 08:38 05.oktober 2012.

Sem (čeprav v naselju že dooolgo ne), a to počnem/sem počel zavestno in vem, da bom plačal kazen če me slikajo. In se nimam nikomur za kaj žalit. Kljub temu še vedno nimam pravice voziti čez omejitev. Čemu bi omejitve ...prikaži več potem sploh bile? Upam, da se razumeva.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.