Poznam par hrvaških Istranov, ki hodijo v Piran in okolico vohljat (pa tudi zabavat), le kaj počnejo naši Primorci toliko boljšega, da lahko računajo in zaslužijo več kot na njihovi strani.
Podpišem. Ne predstavljam si vsako leto ista plaža, enak apartma, iste face... Pojdite v svet in videli boste, da je drugod veliko lepše in cenejše. Pa ne naše obale primerjati z njihovo, ker se boste osmešili.
Če mislijo Hrvatje, da imajo letos problem, naj počakajo, naslednje leto. Nekateri so letos še prišli na Hrvaško v upanju na lep dopust, ampak so jih pričakale "bolane" cene. Kaj mislite, da bo s temi gosti naslednje leto? Mislim, da… ...prikaži veča pregovor: "Osel gre samo enkrat na led." še kako dobro drži.
Google zdaj plačuje od 130 do 180 USD na uro za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem tednu te pogodbe sem zaslužil 8735 dolarjev. Ta služba je res neverjetna in… ...prikaži več mi daje velik delež dohodka vsak dan. Prepričan sem, da boste dobili najboljši rezultat. Več o temm lahko preberete tukaj
...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob99.Com
Kaj, ko bi enkrat za spremembo počistili pred svojim pragom in nehali zasmehovati hrvate, ker s takim obnašanjem smo še slabši, kot oni. Se je že kdo zamislil, zakaj nas nobeden več ne mara, na vsakih nekaj desetletij izgubljamo ozemlje… ...prikaži več države, pa še zmeraj nam nobeden ne pomaga.
Ja, res je smešno, ko gre sosedu slabše, ko bi mu vsaj še tazadnja krava crknila. Res smo s svojim obnašanjem 1a narod in to mišljeno negativno.
Sej ta članek temelji na vsakodnevnih člankih iz hrvaških portalov, tako da ne vem kaj je s tem narobe, da ljudi to preberejo. Saj ne živimo v totalitarnem sistemu, ki prepoveduje informiranje oziroma samo tisto, kar nekomu paše. Prav je,… ...prikaži več da se vidi, kako gre hrvatom in to zaradi tega, da se lahko tisti, ki še niso bili na dopustu odločijo it nekam drugam kot pa na obubožano hrvaško s previsokimi cenami in podpovprečno ponudbo
Hvale glede povečanega obiska turistov v Sloveniji so poletne kisle kumarice ,saj na koncu sezone večina prikazuje manjši dobiček kot bi predvidevali glede na številke .
In koliko hotelov na naši strani je še v lasti Slovencev.
Ne vem od šestih cca v portorožu sigurno 4 je, pa zastavi enako vprašanje v CRO, NOBEDEN
Poznam par hrvaških Istranov, ki hodijo v Piran in okolico vohljat (pa tudi zabavat), le kaj počnejo naši Primorci toliko boljšega, da lahko računajo in zaslužijo več kot na njihovi strani.
več nočitev imamo na račun migrantov Afganistancev , Irancev , Gambijcev, Sircev itd !
Ja, to bo to.
Grimsek
ma kakšen Grims neki !? Človek z svojo glavo !
Kdo pa še hodi na hrvaško? Tisti, ki imajo svoje apartmaje in tisti, ki nimajo pojma, kaj sploh je neka normalna turistična destinacija
Podpišem. Ne predstavljam si vsako leto ista plaža, enak apartma, iste face... Pojdite v svet in videli boste, da je drugod veliko lepše in cenejše. Pa ne naše obale primerjati z njihovo, ker se boste osmešili.
Menda so ministerstva za zunanje zadeve kar nekaj držav objavila opozorila državljanom naj iz varnostnih in etičnih razlogov ne potujejo na hrvaško.
Ko prideš na Hrvaško, imaš občutek, da te obkroža plenilska tolpa.
No, jaz imam tak občutek predvsem na Bledu in drugje na Gorenjskem.
Če mislijo Hrvatje, da imajo letos problem, naj počakajo, naslednje leto. Nekateri so letos še prišli na Hrvaško v upanju na lep dopust, ampak so jih pričakale "bolane" cene. Kaj mislite, da bo s temi gosti naslednje leto? Mislim, da… ...prikaži veča pregovor: "Osel gre samo enkrat na led." še kako dobro drži.
U to pa je odkritje tople vode. Z bistveno več morja se sprašujem kako je to mogoče, Ali ne?
Smeh. Se zmer imajo nekaj sto tisoc vec gostov.
Zdaj nas so polna usta samohvale,jeseni pa bodo gostinci jokali,da ob teh cenah sploh ne morejo preživeti in naj jim država pomaga in blablabla....
ne vem,če se je avtor v tekočem tednu sprehodil po naši obali,turiste v ankaranu,izoli,kopru iščeš z lupo,nikjer nobenega
Google zdaj plačuje od 130 do 180 USD na uro za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem tednu te pogodbe sem zaslužil 8735 dolarjev. Ta služba je res neverjetna in… ...prikaži več mi daje velik delež dohodka vsak dan. Prepričan sem, da boste dobili najboljši rezultat. Več o temm lahko preberete tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob99.Com
Kaj, ko bi enkrat za spremembo počistili pred svojim pragom in nehali zasmehovati hrvate, ker s takim obnašanjem smo še slabši, kot oni. Se je že kdo zamislil, zakaj nas nobeden več ne mara, na vsakih nekaj desetletij izgubljamo ozemlje… ...prikaži več države, pa še zmeraj nam nobeden ne pomaga. Ja, res je smešno, ko gre sosedu slabše, ko bi mu vsaj še tazadnja krava crknila. Res smo s svojim obnašanjem 1a narod in to mišljeno negativno.
Sej ta članek temelji na vsakodnevnih člankih iz hrvaških portalov, tako da ne vem kaj je s tem narobe, da ljudi to preberejo. Saj ne živimo v totalitarnem sistemu, ki prepoveduje informiranje oziroma samo tisto, kar nekomu paše. Prav je,… ...prikaži več da se vidi, kako gre hrvatom in to zaradi tega, da se lahko tisti, ki še niso bili na dopustu odločijo it nekam drugam kot pa na obubožano hrvaško s previsokimi cenami in podpovprečno ponudbo
Hi%, kdaj si bil nazadnje na Hrvaškem :)???? na dopustu mislim :)?
Ne gre nam tako slabo, da bi morali na Hrvaško morje.
Hvale glede povečanega obiska turistov v Sloveniji so poletne kisle kumarice ,saj na koncu sezone večina prikazuje manjši dobiček kot bi predvidevali glede na številke .
Danes je za dostop na otok Krk 11 kilometrska kolona...samo na ta otok je danes ustopilo toliko turistov kolikor jih trenutno premore cela Slovenija.
Maš kar pravo ime