"Človeško gledano gre za nerazložljiv dogodek. V veri lahko spoznamo božji poseg in tudi mi sprejmemo to luč, ki ne razsvetli samo Jezusovega vstajenja, ampak da je polni smisel tudi življenju vsakega od nas," je dejal dr. demagogije Lojzek Cvilak… ...prikaži več !
Jaz pa dodajam ; Brez vojn,revščine in sovraštva ostaja katoliška vera brez svojih vernikov ,zato trdim z vso odgovornostjo ,da je RKC glavni krivec za vse vojne in revščino sveta !
Lahko me tožite !
Vera je za šibke ljudi ki ne znajo živeti svojega življenja.
Bog je dedek Mraz za odrasle!
"Človeško gledano gre za nerazložljiv dogodek. V veri lahko spoznamo božji poseg in tudi mi sprejmemo to luč, ki ne razsvetli samo Jezusovega vstajenja, ampak da je polni smisel tudi življenju vsakega od nas," je dejal dr. demagogije Lojzek Cvilak… ...prikaži več ! Jaz pa dodajam ; Brez vojn,revščine in sovraštva ostaja katoliška vera brez svojih vernikov ,zato trdim z vso odgovornostjo ,da je RKC glavni krivec za vse vojne in revščino sveta ! Lahko me tožite !
Velika noč je v resnici praznovanje Jezusovega rostnega dne http://www.pozitivke.net/article.php?story=20131225013457589&query=Jezus
Ta pravi Slovenci imamo svoje Bogove in Boginje , tako da izdajalci marš !