No, saj meni je on osebno čist fajn. Tak, preprost model. Nič naduvan. Sem ga enkrat srečal. Za politiko pa res ni. Kaj mu je bilo, da se je šel s tem umazat.
Torolino...Razliko plača občina, ki se ti seveda vsede na premoženje, če tega nimaš, vložiš pri CSD vlogo za oprostitev plačila oskrbnine..Ne bodo te torej ven vrgli, razen na britof..
Glasovala sta po svoji vesti
Saj je svoboda, ne moreš glasovati narobe! Kuda pukne, PUKNE!
Ni vsaka svoboda svoboda. V tej svobodi, ki smo ji priča, je očitno, da je to samo floskula.
Sankcije za ta dva modela sledijo. Taubija pa že ne bodste zajebavali, če je rekel ne, je ne.
A je bil Zavec?
So mu pozabili dat plonkcetlc.
No, saj meni je on osebno čist fajn. Tak, preprost model. Nič naduvan. Sem ga enkrat srečal. Za politiko pa res ni. Kaj mu je bilo, da se je šel s tem umazat.
Osebno bi bil celo za to, da so vrtci brezplačni za vse....Ampak ne potem jamrat, ko bo kje drugje zmanjkalo..
Pa domove za ostarele, naj razliko, ko zmanjka upokojencu doplača država..začnimo vsak s svojim interesom..
Ne more zmanjkat. Če zmanjka, pač natisneš. Vpraši Legarde.
Torolino...Razliko plača občina, ki se ti seveda vsede na premoženje, če tega nimaš, vložiš pri CSD vlogo za oprostitev plačila oskrbnine..Ne bodo te torej ven vrgli, razen na britof..
Marsikateri mladi si še lahko popoldan občasno kaj zasluži. Samo ķavč pa šport na veliko ne da nič..