a bo kej sadja letos ali ne bo? ... sam spadam med stare in še bolj starokopitne konzumerje sadja iz časa adam-eve ... na srečo eve nima več, jabuk je pa še vedno dober ... da ne govorim o ostalem sadju
lansko leto nismo pridelali NIČ sadja, čeprav imamo doma posajenih več kot 10 dreves, različnih sort, ki ne cvetijo v istem obdobju ... vsako leto je večje sranje in vsako leto manj pridelka, oz. NIČ! ... in temu se reče… ...prikaži več samooskrba ... ja my ass oskrba
Verjetno za vsak alarm dobijo dodatek,pol je ša alarm za vsako malenkost
Mater vam strašljivo, zvečer se bo začelo in bo do jutra tema do nižin...
Kratkoročno nimamo kaj dosti na vpliv vremena, dolgoročno pa lahko storimo marsikaj. Drugače pa tako vreme ni prvič v pomladnih mesecih.
S takim naslovom je Žurnal pravi glasnik ustvarjanje nepotrebne panike. Tako novinarstvo je ''ubogo''. Žalostno.
a bo kej sadja letos ali ne bo? ... sam spadam med stare in še bolj starokopitne konzumerje sadja iz časa adam-eve ... na srečo eve nima več, jabuk je pa še vedno dober ... da ne govorim o ostalem sadju
lojs👍 to je zdravo in ne starokopitno. Imeti moraš pa še dobre zobe..
Joj,podnebne spremembe planet se nezaustaljivo ohlaja,bo treba avte na premog predelat
Nič bat, domoBranko je vedno enako oblečen..On bo že vedel..
vrag je odnesel šalo, hmm, ali je to spet teorija zarot(-e) ali je spet zarota, MS kje si pojasni nam kaj se dogaja
Nepotrebno paniko širi samo Žurnal, žal samo zaradi klikov. S tem postaja samo še trobilo.
lansko leto nismo pridelali NIČ sadja, čeprav imamo doma posajenih več kot 10 dreves, različnih sort, ki ne cvetijo v istem obdobju ... vsako leto je večje sranje in vsako leto manj pridelka, oz. NIČ! ... in temu se reče… ...prikaži več samooskrba ... ja my ass oskrba