Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno,
samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Še en primer neenakopravnega položaja voznikov: vozim flexer in mimo mene večkrat leti e-skiro. Jaz plačujem tehnični pregled, zavarovanje, registracijo, tablico, obvezno nosim čelado ! Vozniku e skiroja, ki imajo v večini večje hitrosti od 25km/h , pa ničesar od… ...prikaži večod tega ni treba , ob temu, da so e-skiroji bistveno bolj nevarna vozila. Zakon sam je poskrbel, da so nekateri v privilegiranem položaju !
Redar je v službi na občini. Torej je treba jasno napisati da je država v občini posredno preko občinske uprave in da je župan vlada v občini. Torej ni država zaračunavala takso pri kaznih ampak ne boste verjeli Ljubljančanom je… ...prikaži več zaračunala presvetli tov. Jankovič.
Seveda pa je to nemogoče razumeti, saj imamo okoli 70% omejeno pismenih državljanov.
Sem samo sledil urednikovemu naslovu, ostalo pa sem se nasmejal.... zaradi prijateljskih navez.
Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Še en primer neenakopravnega položaja voznikov: vozim flexer in mimo mene večkrat leti e-skiro. Jaz plačujem tehnični pregled, zavarovanje, registracijo, tablico, obvezno nosim čelado ! Vozniku e skiroja, ki imajo v večini večje hitrosti od 25km/h , pa ničesar od… ...prikaži večod tega ni treba , ob temu, da so e-skiroji bistveno bolj nevarna vozila. Zakon sam je poskrbel, da so nekateri v privilegiranem položaju !
Redar je v službi na občini. Torej je treba jasno napisati da je država v občini posredno preko občinske uprave in da je župan vlada v občini. Torej ni država zaračunavala takso pri kaznih ampak ne boste verjeli Ljubljančanom je… ...prikaži več zaračunala presvetli tov. Jankovič. Seveda pa je to nemogoče razumeti, saj imamo okoli 70% omejeno pismenih državljanov. Sem samo sledil urednikovemu naslovu, ostalo pa sem se nasmejal.... zaradi prijateljskih navez.