Slovenija
18455 ogledov

Voznik avta dobil 26 kazenskih točk in 3110 evrov globe

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • matermila 08:41 29.marec 2025.

Brajdić ?

• Kmodri_ 18:07 28.marec 2025.

Je bakreni? Samo vprašam...

• Idioti 00:58 29.marec 2025.

Enostavno napišete ,da je ujet šele na domačem zemljišču ,verjetno njegovem , pa bo dober advokat to vašo hvalisanje , čeprav niste nič naredili dobro finančno oklestil s protitožbo o kršitvi nedotakljivosti doma . Od NM do Brežic in Dednje ...prikaži večnje vasi je pa 45km . Tolk km ste ga lovil , da bi ga ujel na njegovem dvorišču ? Očitno ni bil tolk nepriseben , da je nepoškodovan prišel do doma vmes pa še cel čas bežal pred vami ! Kako je pa s tistim AUDIjEM NM 2 HOT 4 YOU , ki me je prehitel z 260 /h

• ico8 10:04 29.marec 2025.

Uzaljenost, nazaj bi ga prehitel😂😂😂!

• Idioti 15:56 04.april 2025.

Ne ga srat , ker ne veš kako je bilo , lahko bi pa vsaj malo zaslutil , kako sem si zapomnil registracijo , če me je pa z 260 prehitel. Kaj a ti naj sedaj rečem , da sem ...prikaži več pospešil na 300 dokler mu nisem videl tablice. Al da me je skoraj prebrnil ,kreten , ki misli ,da noben šofer ne gleda nazaj enako kot naprej , on pa igra na presenečenje in prehiteva na koncu, ko se je zajebal po odstavnem pasu . NM Policija pa en Q na pisno prijavo dogodka ! KDO JE AUDI F16 registracije NM 2HOT4 YOU

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.