Tole men deluje na zrežirano zadevo, zakaj mi pa ni jasno?
pa saj je imela cas speljat...tu neki ne štima
Meni bolj deluje kot, da je namerno avto pustila tam!? Glede na videno bi komod zapeljala vsaj še meter naprej razen, če ima avto električno ročno zavoro in ji je ugasnil, njo pa zajela panika!?
Tole pa ne gre skupaj z napisanim
Fake, tole je vse skupaj zrežirano in slabo izvedeno, razen če se je avto pokvaril...
Kukoš ima več možganov k tale koza !
pa koza tudi ima več možganov kot ta koza hahaha kakor obrneš so živali pametnejše
Glede na videno, sem prepričan, da je imela namen dobiti denar od zavarovalnice.
Bolje zapustiti avto, kot pa biti ob življenje! Lahko, da se je avto zataknil ali pokvaril!
Pa to se komot spelje še meter, naredila je takšno paniko da dol padeš, koza zmešana.
Fake!!!
Suljo je nategnil sosedo, Fata se mu je maščevala.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Tole men deluje na zrežirano zadevo, zakaj mi pa ni jasno?
pa saj je imela cas speljat...tu neki ne štima
Meni bolj deluje kot, da je namerno avto pustila tam!? Glede na videno bi komod zapeljala vsaj še meter naprej razen, če ima avto električno ročno zavoro in ji je ugasnil, njo pa zajela panika!?
Tole pa ne gre skupaj z napisanim
Fake, tole je vse skupaj zrežirano in slabo izvedeno, razen če se je avto pokvaril...
Kukoš ima več možganov k tale koza !
pa koza tudi ima več možganov kot ta koza hahaha kakor obrneš so živali pametnejše
Glede na videno, sem prepričan, da je imela namen dobiti denar od zavarovalnice.
Bolje zapustiti avto, kot pa biti ob življenje! Lahko, da se je avto zataknil ali pokvaril!
Pa to se komot spelje še meter, naredila je takšno paniko da dol padeš, koza zmešana.
Fake!!!
Suljo je nategnil sosedo, Fata se mu je maščevala.