Predlog Levice o referendumu za izstop iz NATA bo zelo aktualen na volitvah ? Namesto bolnic in šol nam ponujajo orožje in sredstva za uničevanje množic ! Komu je namenjeno ?
Podobno kot policijski vodni top !
pa dragi moji vojska nima proračuna, da kupi dizl za obstoječa vozila... kaj šele nova... da ne govorimo, da nimamo usposobljenih mehanikov, voznikov in ostalih nujnih stvari za take stvari..... prov budale se delajo...
vsak mesec 35 miljonov evrov za članstvo v zločinski organizaciji NATO je za državo z dvema milijonoma prebivalcev in 6.600 vojaki odločpno preveč. Skrajni čas je, da izstopimo iz te teroristične organizacije in milijone namenimo za večje blagostanje prebivalstva.
Na vidiku je nova afera, podobna patriji in teš 6. Nič nas ni izučilo. Si predstavljate, da bi danes gradili JEK Krško, Klinični center ali Cankarjev dom?
Jastrebi hitro na lov, vrata za nov korupcijski skandal se odpirajo.
Predlog Levice o referendumu za izstop iz NATA bo zelo aktualen na volitvah ? Namesto bolnic in šol nam ponujajo orožje in sredstva za uničevanje množic ! Komu je namenjeno ? Podobno kot policijski vodni top !
ŠTIRISTO VOZIL??? Pa naj še kdo reče, da za vojsko ni denarja!!!
no ja, vsaj fijakali se bodo lahko bolj udobno naokoli, če že peš ne zmorejo ( slabi škornji). Kaj pa bojna usposobljenost?
In sedaj naj bi jim še kdo kaj verjel. Saj je očitno, da se norčujejo z ostalih državljanov.
pa dragi moji vojska nima proračuna, da kupi dizl za obstoječa vozila... kaj šele nova... da ne govorimo, da nimamo usposobljenih mehanikov, voznikov in ostalih nujnih stvari za take stvari..... prov budale se delajo...
vsak mesec 35 miljonov evrov za članstvo v zločinski organizaciji NATO je za državo z dvema milijonoma prebivalcev in 6.600 vojaki odločpno preveč. Skrajni čas je, da izstopimo iz te teroristične organizacije in milijone namenimo za večje blagostanje prebivalstva.
Na vidiku je nova afera, podobna patriji in teš 6. Nič nas ni izučilo. Si predstavljate, da bi danes gradili JEK Krško, Klinični center ali Cankarjev dom?
166 osemkolesnikov? saj nimajo toliko vojakov.
že na daleč smrdi po provizijah...
Ali bi lahko kašen stotisočak provizije dal tudi meni, da ne bom čakal tisti miljonček od zeljke8.
JJ, stranka gre v akcijo, jebeš bosanko