Slovenija
23 ogledov

Vodušek za zapahi zaradi Rimskih term?

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • izvedenec 10:07 16.julij 2012.

    zakaj pa še ostali niso priprti ?

  • smito23 08:29 16.julij 2012.

    Pri prenovi tistega zdravilišča v Rimskih Toplicah so kradli vsi, ki so bili vpleteni. Zdaj je to propadlo zdravilišče, ki ima nezadostno ponudbo, preživlja pa se zgolj s pomočjo državnih sredstev, sicer pa NI likvidno in se bo slej kot ...prikaži več prej zaprlo. Razlika v nakradenem denarju bi morala iti za izgradnjo medicinskega oddelka, ki pa ga v teh termah niso odprli (v načrtih je bil, zgradili so ga, a je Marjana Novak tam rajši dala narediti sobe, ki jih je glede na število nočitev že tako preveč).Kraje? Začele so se v času janševe diktature 2004 - 2008. Tam kjer je dim, je ogenj. Ali drugače, tam, kjer je Janša, je sranje. Vedno. Povsod.

  • TUTMOZIS 09:24 16.julij 2012.

    Kronologija dogodkov kateri so pripeljali do raznih takih in podobnih zgodb. Krivec je eden.24. 7. 2006 - sprejet je nov prevzemni zakon (ZPre-1), napisan in potrjen sstrani vlade Janeza Janše.2006-2008 - Boško Šrot pripravlja teren za ...prikaži več menedžerski prevzem PivovarneLaško2006-2008 - Igor Bavčar izvaja prevzem Istrabenza preko različnih slamnatihpodjetijSkupni dolg, ki sta ga Bavčar in Šrot povzročila, je okrog milijarde in pol.Dolgoročna škoda, ki je nastala zaradi njiju v vseh povezanih podjetjih(Laško, Istrabenz, Droga, Kolinska, Fructal, Union, Radenska, Delo,Mercator) pa bo neizmerljiva.Vso škodo smo in bomo krili državljani: nezavarovane kredite v bankah vdržavni lasti smo in bomo pokrili z dokapitalizacijami, ostale dolgove pasmo in bomo pokrili s svojimi delovnimi mesti, z razprodajo slovenskihpodjetij tujcem, zaradi uničenega gospodarstva, ki ga za sabo pušča navezaJanša-Šr

  • dragec 08:28 16.julij 2012.

    Za podobne mučke je kolega od voduška naredil samomor!

  • mr.big 09:54 16.julij 2012.

    Šrot je bil član SLS-a, Bavčar pa 12 let podpredsednik LDS-a, stranke kapitala in pohlepa. Kdo pa je nastavil Bavčarja na vrh OMV-ja pa je znano-pokojni J.Drnovšek. TUTMOZIS:poleg neumnosti katere pišeš si pozabil napisati da je Bine Kordež ...prikaži več (član Foruma 21) Merkur posredno oškodoval za 990 mio eur, da ne govorim o raznih Pavčkih,Mermalih,Petanih,Bohoričih.....ali pa ex direktorjih Kramarjih kateri so očitno podpisovali kredite IN VSEM JE SKUPNI IMENOVALEC - SO (BILI) ČLANI LEVICE, RAZNIH FORUMOV (21) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • mr.big 09:59 16.julij 2012.

    smito.....ja, kraje so se začele ker vlada JJ v letih 2004 in 2008 ni usakala po tranzicijski levici in naredili mafiji za vedno konec !!! Ko je Janševa vlada l.2007 želela prodati Telekom so se vsi drli,. da prodaja Slovensko ...prikaži več zlatnino (!!) , danes, ko pa je delnica Telekoma vredna 7x manj kot takrat in ko to podjetje vsako leto pridela na desetine mio eur izgube, pa tega podjetja nihče noče kupiti in vsi zahtevajo, da JJ reši to in še marsikatero drugo podjetje v zgolj 3-4 mesecih ?!!??!? Ja, kaj pa je delala pahorjeva vlada drugega kot afere,gledala v semaforje in v tunele če se bo prikazala luč ?!?!? in polega vsega še ustvarila 7 milijard eur minusa !!! In zdaj naj aktualna vlada uredi v nekaj mesecih ?!?!?!?!

  • McClain 10:30 16.julij 2012.

    nekaj vseeno smrdi; morilce spuscajo iz pripora po enem dnevu, Voduska pa en mesec. Nekaj definitivno smrdi!!

  • punca05 11:33 16.julij 2012.

    če ga je! so ga prehitro pokopali

  • dragec 12:32 16.julij 2012.

    Ja se strinjam, delno. Pahor je želel vladati s parolo "samo da je mir v hiši". Mene moti floksula JJ, kako je v času njegove vladavine bilo vse lepo in prav.

  • nina 15:11 16.julij 2012.

    Zakaj so nekateri na prostosti mogoče ker preveč vejo o podtalnem delovanju naše skorumpirane levice.

  • nina 15:17 16.julij 2012.

    In desnice čeprav so vsi enaki to smo hoteli naši pametni politiki nimajo treh čistih kaj šele kmečke pameti vse psihiatrične bolnice v sloveniji skupaj nimajo tako bolanih kot jih ima parlament in za take ni zdravila ampak evtanazija,če hočemo ...prikaži več še kaj rešiti ampak se bojim da je že prepozno.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.