Ta planet tv je postal katastrofa, prav tako siol.net. Ko poteče vezava, vzamem samo še internet, ostalo nima več pomena. Pa naj služijo na drugih, Če lahko
Internet in netflix narocnina. Pika. Vse ostalo je postalo greznica. Sej sds kader tud ne razume druzga k šodr. Pol so jih pa se na rtv zacel oponasat z idiotskimi oddajami.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Ta planet tv je postal katastrofa, prav tako siol.net. Ko poteče vezava, vzamem samo še internet, ostalo nima več pomena. Pa naj služijo na drugih, Če lahko
Internet in netflix narocnina. Pika. Vse ostalo je postalo greznica. Sej sds kader tud ne razume druzga k šodr. Pol so jih pa se na rtv zacel oponasat z idiotskimi oddajami.
Jakec1575 ne rabiš netflixa, imaš Stremio, gor so vsi filmi in serije ki jih rabiš za tisto 1-2 na dan
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎