...pri plačah pa 400€ razlike do minimalne plač. Pri plačah tak Golob ne more nič, dokler bo obstajala fevdalska ZSSS in njihovi podrepniki v podjetjih. Še bo potrebno par generacij, da se bo spremenila slovenska mentaliteta.
Še en ukrep, ki bo mešal štrene našemu FURS-u...že sedaj jim delajo težave izračuni dohodnine, le kako bo šele drugo leto, ko bodo morali obračunati različne zneske za različna obdobja. Sicer se pa že veselim teh dodatnih slabih 30€. :D
kaj hišo si naredil v tisti slabi jugi?pa penzijo si tudi zaslužil?pa elektrika je bila tudi zelo draga? aja to ni važno---važno je kakšne barve gat ima trenutni politik na sebi ane?
Ne ga srat! Hiša je še izpred 2.SV. Penzija? 800 in kusor bo, če bo. Na srečo imam podedovano dovolj denarja iz Švice, da se delam norca iz vas Jugopizdijevcev!
počasi, zelo počasi se premika, ampak bolje kot nič
In kmalu se bodo oglasili delodajalci , da bodo potrebna odpuščanja in iz vsega skupaj ne bo nič.
Problem je,ker se najnižji dodatek za prehrano ni dvignil!!!
...pri plačah pa 400€ razlike do minimalne plač. Pri plačah tak Golob ne more nič, dokler bo obstajala fevdalska ZSSS in njihovi podrepniki v podjetjih. Še bo potrebno par generacij, da se bo spremenila slovenska mentaliteta.
OČU JA POFUKAM GOLOBA.VID FRIZURE KO ONI MALI MAKARONI.TO MI SE NAJVIŠE SVIĐA.NASTAVIČE ON MENI VIDEČETE VI SLOVENCI.....
Tomašić že kliče v studijo Grimsa, Popivalška in Gorenaka za današnji ''Kdo vam laže?''
Ta vlada je do zdaj naredila veliko nič za navadne smrtnike kateri delamo .👎👎👎👎👎👎👎
Še en ukrep, ki bo mešal štrene našemu FURS-u...že sedaj jim delajo težave izračuni dohodnine, le kako bo šele drugo leto, ko bodo morali obračunati različne zneske za različna obdobja. Sicer se pa že veselim teh dodatnih slabih 30€. :D
Golobčkove drobtinice! Digni na 10, da ne boš vsake par mesecev popravljal!
kaj je to digni? nekaj za na kruh namazat?
Isti avtorji uporabljajo isti besednjak maloumja. Kakopak !
Brez skrbi, golobček to vam neznano besedo dobro razume, saj je bil uspešno asimiliran v Jugopizdiji.
me prav zanima koliko si star...
Kar precej, da sem se docela zasitil ”sladkega” komunizma.
Slavko K. menim, da je komaj zamenjal mlečno zobovje za trajno..Kako ni sram tiste, ki takšno nevzgojeno mladino rekrutirajo za primitivno propagando.
kaj hišo si naredil v tisti slabi jugi?pa penzijo si tudi zaslužil?pa elektrika je bila tudi zelo draga? aja to ni važno---važno je kakšne barve gat ima trenutni politik na sebi ane?
Ne ga srat! Hiša je še izpred 2.SV. Penzija? 800 in kusor bo, če bo. Na srečo imam podedovano dovolj denarja iz Švice, da se delam norca iz vas Jugopizdijevcev!
kaj je to kusor? pa kulture se malo navadi "švajcarac"