No, v članku od včeraj sem napisal, da bo vlada spreminjala zakone vsakih 18ur, da bo tako zakrivala svojo nesposobnost...Priznam, da sem hotel bil v tem malce sarkastičen... Ampak ne, vlada me po deseti urah demantira..Kot v Butalah..če bo špičasto… ...prikaži več bo injekcija, če bo okroglo bo test in pametovanje Kreka..
In narod vse to prenaša kot ovce, neki "kolesarji" pa naj bi bili nek "upor"...
Ne bi se čudil, če bi se potem po "incidentu" na Kredarici skupaj napili..levi in desni..Butalci..
Treba bo na Dobu zgraditi še psihiatrijo, tako, da se bodo člani te vlade in njihova "stroka" lahko sprehajali sem in tja...Osebno bom prvi v ta namen daroval 100 evrićev..
Naj vse spomnim. Da je bil zakpn znb v veliko clenih razveljavljen, nov pa ni bil sprejet. Vsi odloki so tako brez pravne podlage.toliko o tej vladi in zakonitosti ter doseganja ustave s strani te vlade. Vazno da jajo hribolazi.
Telebajski so nas spet začeli zabavati s svojimi izumi,ki večkrat dnevno spreminjajo in poneumljajo vsakdan navadnega človeka-izgleda,da jim počitnice niso prinesle nikakršnega izboljšanja.....
Delate otroke potem jih tudi poskrbite,pa naj bodo doma,moj ni videl vrtca in je vse OK .Če veš da je vrtec vprašljiv ,da ti ni zaupati mu,kaj za vraga bi dal otroka tja.Saj vam bodo še otroke pocepili v vrtcih… ...prikaži več in šolah ,nikar se pustit,to so resne stvari,še oprostit si ne boste mogli
No, v članku od včeraj sem napisal, da bo vlada spreminjala zakone vsakih 18ur, da bo tako zakrivala svojo nesposobnost...Priznam, da sem hotel bil v tem malce sarkastičen... Ampak ne, vlada me po deseti urah demantira..Kot v Butalah..če bo špičasto… ...prikaži več bo injekcija, če bo okroglo bo test in pametovanje Kreka.. In narod vse to prenaša kot ovce, neki "kolesarji" pa naj bi bili nek "upor"... Ne bi se čudil, če bi se potem po "incidentu" na Kredarici skupaj napili..levi in desni..Butalci..
Treba bo na Dobu zgraditi še psihiatrijo, tako, da se bodo člani te vlade in njihova "stroka" lahko sprehajali sem in tja...Osebno bom prvi v ta namen daroval 100 evrićev..
Naj vse spomnim. Da je bil zakpn znb v veliko clenih razveljavljen, nov pa ni bil sprejet. Vsi odloki so tako brez pravne podlage.toliko o tej vladi in zakonitosti ter doseganja ustave s strani te vlade. Vazno da jajo hribolazi.
Sami REDNEKI v vladi!!!
Telebajski so nas spet začeli zabavati s svojimi izumi,ki večkrat dnevno spreminjajo in poneumljajo vsakdan navadnega človeka-izgleda,da jim počitnice niso prinesle nikakršnega izboljšanja.....
Prisluhnili so opozorilom s terena in spet ni v redu ...
Delate otroke potem jih tudi poskrbite,pa naj bodo doma,moj ni videl vrtca in je vse OK .Če veš da je vrtec vprašljiv ,da ti ni zaupati mu,kaj za vraga bi dal otroka tja.Saj vam bodo še otroke pocepili v vrtcih… ...prikaži več in šolah ,nikar se pustit,to so resne stvari,še oprostit si ne boste mogli