Slovenija
304 ogledov

Vlada potrdila kandidaturo Marte Kos in jo pošilja v Bruselj

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 15:11 19.september 2024.

    Vlada jo je potrdila, še prej pa jo je Bruselj že kar izbral in ji dodelil resor.....in to naj bo uspešen 'veliki met'...sramujem se te vlade, skoraj tako kot prejšnje....in onih še prej....ja, genetsko zmanipuliran narod se res težko pobere, če se sploh.

    • mph2 16:04 19.september 2024.

      Veliki vodja pa bi res povsem drugače to rešil, kaj ne. Je bil zmeraj še bolj slinav do von Lajdre, čeprav me tudi pri Golobu vedno več stvari moti, je na koncu skozi stisnjene zobe verjetno to bila še najboljša ...prikaži več izvedba, potem ko je lajdra uničila Veselu možnost.

    • Nevica 16:49 19.september 2024.

      Aha... za sodelovanje z Ukrajino ne bo dobro proruska zgodovina. Res ne!

    • Ender3 18:23 19.september 2024.

      Sramovati bi se morali tisti slaboumni posamezniki, ki s pomočjo bolnega ideologa rušite kredibilnost države, ki vas hrani in brani. Bobubob spakiraj kovčke pa z nepovratno karto direk v Venezulelo, ki jo Janez tako rad omenja. Izjema je samo izbran ...prikaži več predsednik Maduro..Tam boš lahko proti njem širil gonjo.

    • pipi3 21:53 19.september 2024.

      Kaj eni res mislite, da sta možnosti le Janša in 'Antijanša'?? Jao...nekateri že poznamo sceno ''fake-opozicije'', ki je le druga plat istega kovanca.

  • Avatar MS
    MS 19:39 19.september 2024.

    Poleg tega pa je POŽAR REPORT nedavno objavil še novo pridobljene informacije, in sicer NAJ BI BILA konfidentka Udbe - A tu potreben še kak komentar?

  • Ender3 18:30 19.september 2024.

    Namen SDS je v glavnem diskreditirati in nasprotovati Ursuli Veličastni in izbira Marte Kos je zgolj odraz tega početja. To je vrh neke politične primitivnosti in nazadnjaštva ideologije SDS.

  • Marko020 21:06 19.september 2024.

    Mogoče bo res kandidatka za kratek čas, da se odkrije njena preteklost v Bruslju....potem bo pa res Golob odletel....kam že na predčasne volitve gotovo ne....

  • Enzgg4 22:27 19.september 2024.

    Prašiček je lepo povedal: za 27 jurčkov na mesec se je Kos pripravljena pobotat tudi s Hitlerjem, če je treba. Dinarčki so očitno najboljši flajšter za ranjeni ponos. Kar bi še razumel, če bi Kos povedala direkt in brez sprenevedanja. ...prikaži več Ne maram pa, da me ima za budalo s pojasnili tipa "sva se pogovorila in sma zdaj spet narbolša prijatelna". Take nebuloze žalijo intelekt razumnega človeka. Zaradi takega odnosa bi ji prav privoščil, da jo zrušijo v EP. Nasploh opažam, da nas imajo vsi po vrsti za

    • Enzgg4 22:32 19.september 2024.

      ... budale. V prejšnjem mandatu so nas zmerjali s svinjami in jajo nam je prodajal popolne kretenaže, če je kdo povedal, da je to bulšit, ga je pa etiketiral z vsem mogičim. Ptič pa tudi ni nič boljši. Usta odpre ...prikaži več pa se zlaže. Pol kurca več ne verjamem lažnivemu kljukcu.

  • Stane Adamič 18:27 19.september 2024.

    Rusofilka in sodelavka tajne politične policije ne bi smela NIKOLI postati kandidatka.

    • Ender3 18:35 19.september 2024.

      A bejš no, tudi človek, ki je pravnomočno obsojen in toži lastno državo in državljane za odškodnino ne bi smel sedeti v DZ, kamoli že trikrat voditi vlado narodne pogube. Prava parlamentarna demokracija takšne primere ne dopušča, da ne govorimo o vladavini prava.

  • Nevica 16:47 19.september 2024.

    Saj se mi kar smili, ampak če je že v mladih letih delala za UDBO,je najbrž utrjena. Kaj bo rekel Bruselj, bomo pa videli - odvisno od tega koliko teže polagajo na njen resor. Njena proruska naravnanost najbrž ne bo ...prikaži večo obnavljala Ukrajine. Fajonova je odpadla že takoj, ker je v Ukrajini uradno persona non grata, čeprav je bila prva preferenca von der Leyenove po nekaterih mnenjih. Torej - BOMO VIDELI ali je pomemben Balkan ali Ukrajina.

    • Jernej65 17:13 19.september 2024.

      Janez je tudi v mladih letih bil komunist in komandiral udbovce in to dokazano. Za Kosovo so samo natolcevanja brez dokazov in SDS verniki to vse verjamejo in laž nabijajo naprej, a ne Nevica.

    • ico8 17:54 19.september 2024.

      Si dobro skril izkaznico? Hehe, saj ves, v rdeci knjigi ostajas se vedno…

    • Ender3 18:17 19.september 2024.

      Budale trolaste se obešajo na pripadnost Udbe.Sedaj so se spravili še na Gregoriča in mu našli številko zvestobe tej organizaciji.Nihče pa ne zna razločiti pod kakšnimi pogoji in razlogi so nekateri dobili te številke.Na znanem seznamu Udba.net je verjetno zabeleženih ...prikaži več pol slovencev tedanjega obdobja.Pripadnost ZKS in ZKJ njihovega ideologa pa enostavno preslišijo.Nekoč je bilo nekaterim v ponos biti pripadnik takšne organizacije kot je danes častiti in podpirati destruktivno privat stranko SDS

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.