Ko je vse zavoženo je rešitev jasna. Nova ekipa, jasen program, pošteno povedat ljudem kakšno je stanje in kaj nas čaka, In upoštevanje stroke. Epidemiologi naj rešujejo epidemijo, JJ pa v karanteno, naj se doma poglablja v svojo diplomsko in kardeljeve misli.
In kaj sem narobe napisal??? Misliš,da je možakar živčen zaradi najine prihodnosti? Saj naju sploh ne pozna!!! Kdo ve kakšen je njegov mesečni dohodek,morda še višji od Čebašek Travarićeve.
Grad gori, grof beži a tokrat bo malo drugače, parlament gori, fašisti in bežijo
Da mo je zamo to doživet, da fašist JJ pobegne. Najbolje na Dob kjer mu je mesto.
Ka je bilo na Brdu včeraj za večerjo in kaj bo danes za kosilo. Za eno enostavno stvar sejejo 2 dni, mi loleki pa vse to plačujemo!
Ukrepi so za to da zasčitijo sebe in svoje interese.
Ko je vse zavoženo je rešitev jasna. Nova ekipa, jasen program, pošteno povedat ljudem kakšno je stanje in kaj nas čaka, In upoštevanje stroke. Epidemiologi naj rešujejo epidemijo, JJ pa v karanteno, naj se doma poglablja v svojo diplomsko in kardeljeve misli.
Doma???? Ali si mislil,doma na Dobu?
https://www.norakrava.si/pazljivo-mimo-parlamenta-policija-z-rorschachovim-testom-preverja-misli-sprehajalcev/ :) :) :)
Da si ne bi slucajno drznili odpreti cerkve,da bi lahko sli k polnocnici! Ce to storite upam,da greste direktno na Dob!!!
Vir:YOUTUBE, "AC Lovše - Marjan Šarec na otvoritvi salona v Kranju".
Branko Meh je v strahu za davkoplačevalski dohodek... .
Debil a te še ni pobralo?
In kaj sem narobe napisal??? Misliš,da je možakar živčen zaradi najine prihodnosti? Saj naju sploh ne pozna!!! Kdo ve kakšen je njegov mesečni dohodek,morda še višji od Čebašek Travarićeve.