Slovenija
21 ogledov

Virantovi predstavili svojih pet ukrepov

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Veteran 21:51 22.november 2011.

    Šušteršič ne bodi smešen in posebno ne bodi papiga, ki samo ponavlja ukrepe, ki jih je Janša že zdavnaj napovedal. Saj vemo, da jih je od stranke SDS pobral ravno Virant. Gospodje ne blamirajte se. To mogoče samo svojim študentom ...prikaži več lahko razlagaš g. Šušteršič, saj drugega razen filozofirati ne veš.

  • KOJAK 22:09 22.november 2011.

    A če jaz napišem, da sem izumil toplo vodo me boš tudi napizdil in mi povedal, da jo je veliko pred mano izumil že Janša?

  • pilotko 07:10 23.november 2011.

    Virant se je spotaknil zaradi družinske epidemije lakomnosti že na začetku in že zagarantirano mandatarstvo "novega" brezmadežnega obraza je šlo po ...Roko na srce,tudi Golubič in Kresalka nista nič ukradla pa vidimo kaj je z njunima strankama. Virant se ...prikaži veče zdaj drži le še zaradi ljudi okrog sebe in zdaj bi v ospredje rad potisnil v drek aktivista brez politike Pezdirja z ženo na listi. Tudi sem že piha veter želje po denarju za vsako ceno. Sicer pa jih bo Janša v koaliciji povozil, ker itak gonijo že povedano,tako kot se dela na njihovih faksih, realni kruti svet pa je nekaj drugega.

  • Dixon 07:49 23.november 2011.

    Virant bo pregorel, nima svojega pravega programa, kandidati so sami bivši birokrati, razni načelniki upravnih enot ipd., pravih podpornikov nimajo, razen tistih, ki jih tišijo v ospredje medijske pozornosti, da jim prodajo glasove ukradene prevaranim volivcev. Virant nima izkušenj in ...prikaži več pravih ljudi, da bi naredil kaj konkretnega, ostalo bo pri govoričenju, četudi bi zmagal volitve in postal mandatar, bi državno politiko spet vodili drugi, dobili bi novo lutko.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.