Slovenija
10 ogledov

Virant z Janšo izgublja več

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • privat 06:50 20.november 2011.

    janša bo zmagal..kdo dvomi v drugačen razplet je slep

  • privat 07:25 19.november 2011.

    obadva bi morala davčna policija že zapreti...samo ker imamo mi same debile na položajih ,je tako kot v srbiji..

  • AtaSmrk 02:17 19.november 2011.

    Točno tole, kaar si omenil z Electo je bil primer pri Mercator centru v Celju... obstajajo papirji :)

  • mirko 08:46 19.november 2011.

    Me kar zanima z kakšnim odobravanjem bodo slovenci sprejeli Jankovićevo izjavo, da je dal svojemo sinu 129.000 evrov za urejanje vrta, med tem, ko polovica slovencev mora razmišljat kaj bodo sploh lahko naslednji dan dali kuhat. !!!

  • Marko Rossi 09:09 19.november 2011.

    Mislim kakšen odgovor to so afere sinov ne njega pa dobro se ve da je on za vsem tem. Tisti ki ne verjame v to si sam sebi zatiska oči. Firma je bila dana sinovoma samo zato da so lažje ...prikaži več prali denar, upravlja jo pa še zmeraj on. Kako eni tega nemorejo dojeti mi pa ni jasno. Raje še enkrat Pahorja volim kot Jankoviča

  • Franc Bukovec 11:19 19.november 2011.

    takole bo: Janša (30%) +Virant (10%) bosta skupaj nabrala 40%, prav tako bosta tukaj zelo blizu Janković (25%) in Pahor (15%). Ostalo so drobtinice za Desus, SLS in podobne. Vsi pa vemo, da v kolikor bo rezultat med temi 4 ...prikaži več akterji približno enak, da bo Turk dal mandat Jankoviću. SD pa se bo samo prišlepal zraven s svojimi poslanci.

  • mirko 21:46 18.november 2011.

    Virant se je zaklal z svojim prejemanjem davkoplačevalskega denarja, kljub temu, da je zaslužil honorarno dobrih devedeset tisočakov.Janković se je pa podal v to igro tako naivno, ker je mislil, da posli z njegovo firmo Mercator in Electo ne ...prikaži več bodo prišli na dan. Sedaj še le bomo slovenci izvedeli, koliko je šlo denarja prisluženega z rokami slovenskih trgovcev v Srbijo. Šlo ga je v stotinah miljonov. In to večinoma preko Jankovičeve družinske firme Electe. Potem so še tukaj nečedni posli mestne občine Ljubljane glede spreminjanja kmetiskega zemljišča v zazidalna, razliko v ceni je pa vedno zaslužila firma Electa.

  • francelj 07:56 19.november 2011.

    Zadnji čas, da uvedemo dvokrožni večinski volilni sistem. To, kar imamo zdaj, je res prava strankokracija. Stranke odločajo, koga bodo dale na volilne liste, stranke odločajo, v kako izvoljivem okraju bo kdo kandidiral, stranke odločajo, s kom bodo šle po ...prikaži več volitvah v koalicijo, tako da volilci, ko glasujemo, sploh niti približno ne vemo niti tega, za katero opcijo glasujemo, niti ne vemo, za katerega poslanca sploh glasujemo, saj itak glasujemo za stranke, ne pa za poslance. Razen tega je nemogoče odpoklicati poslance, potem ko se zamerijo volilcem oziroma ko se izkaže, da so v predvolilnem času volilcem lagali. Proporcionalni volilni sistem je ena sama velikanska goljufija, ob osamosvojitvi so ga uvedli komunisti, da bi obdržali oblast.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.