Lisica je odšla, hvala bogu, da mi ga ne bo treba več gledati. Izdajalci pa volilci kaznujemo z neizvolitvijo....LDS, ZARES,....sprašujem se, kako me je lahko tako nategnil????
JJ vprašajte, ali je pripravljen tudi on sodelovati na zborovanju desnice, drugi mesec. če ima jajca, naj s seboj povede vse svoje simpatizerje - komentatorje (desne, črne, nacionalistične, umazane, grde, sfrustrirane... iz žurnala
Napaka, ni en ritočiznik manj, ampak dva več, ta je "odstopil s funkcije" je pa uletel novi ki bo tam nekaj časa, nakar bo odstopil iz osebnih razlogov in ga bo zamenjal novi stari :)
Ne sekiraj se ti za bele raje se sekiraj za rdeče ti so vse to in še več kar si naštel, tovariši so po vojni brez sojenja pobijali civiliste.
Lisica je odšla, hvala bogu, da mi ga ne bo treba več gledati. Izdajalci pa volilci kaznujemo z neizvolitvijo....LDS, ZARES,....sprašujem se, kako me je lahko tako nategnil????
LDS, ZARES, TRS bi pa radi ustanovili novo stranko????????
Nič ne sprašujte -----odidite vsi
JJ vprašajte, ali je pripravljen tudi on sodelovati na zborovanju desnice, drugi mesec. če ima jajca, naj s seboj povede vse svoje simpatizerje - komentatorje (desne, črne, nacionalistične, umazane, grde, sfrustrirane... iz žurnala
BREZ TRS
ZDAJ SDS NE POBIJAJO AMPAK JIH STRADA NA DOLGI ROK ,TO JE ŠE HUJŠE .
Pametna odločitev, nisi ni za koalicijo v kateri ste bIli , tam je itak največ kriminalcev, fašistov na čelu firera JANEZA IVANA JANŠE (GOVNARA)
en ritoliznik manj
Kar je želel mu ni uspelo,izpod časti rajši gre na čakanje,plus tega bo še predaval.Izdajalec,in koristnež Slovenije.
Napaka, ni en ritočiznik manj, ampak dva več, ta je "odstopil s funkcije" je pa uletel novi ki bo tam nekaj časa, nakar bo odstopil iz osebnih razlogov in ga bo zamenjal novi stari :)