Vsiljuje mi se logično vprašanje: bo šel v (vzgojni) zapor tudi ta (oz. ti, nikoli ni samo en), ki je kriv, da je 6 let stalo? Ali bo dobil še kakšno nagrado ob tej, ki jo zelo verjetno je, da… ...prikaži več je tako dolgo stalo?
Jaz bi jo zlahkoto v OPOMIN vsem tajkunčkom in črnograditeljem kaj se SME in kaj NE! Hkrati bi odstavil vodjo piranske upravne enote, ki je ravno dobil še nov mandat. Odpustil bi tudi gradbenega inšpektorja.
Kot prvo naj se inspektorju nalozi vrniti vse place od 2007 do sedaj ker ni delal,takoj za tem bagri in parcelo spraviti v prvotno stanje ,rusenje seveda placa crnograditelj ki bo medtem ze v zaporu.
Bo vzel Jaklica za svetovalca pa bo.
Vsiljuje mi se logično vprašanje: bo šel v (vzgojni) zapor tudi ta (oz. ti, nikoli ni samo en), ki je kriv, da je 6 let stalo? Ali bo dobil še kakšno nagrado ob tej, ki jo zelo verjetno je, da… ...prikaži več je tako dolgo stalo?
Res zanimivo, glede na to, da je zapriseženi rumenokravatar. Se pa strinjam, da dela Danilu sramoto.
Jaz bi jo zlahkoto v OPOMIN vsem tajkunčkom in črnograditeljem kaj se SME in kaj NE! Hkrati bi odstavil vodjo piranske upravne enote, ki je ravno dobil še nov mandat. Odpustil bi tudi gradbenega inšpektorja.
tudi jaz je nebi podiral, razlastninil bi lastnika in jo prodal kakšnemu rusu za miljone, denar pa namenil razvoju kmetijstva na primorskem
Res me zanima s čim bo dokazoval legalnost gradnje ...
Ti ljudje nimajo sramote ne obraza.
Zanimivo, da v rudečih časopisih nikoli ne piše, da je Vitoslav Türk brat nekdanjega predsednika Danila Türka.Seveda pri Rajku Janši ni tako.
te črne gradnje jaz nebi podiral, je preveč lepa in podiranje ne bo ničemer koristilo, samo kakšnega pol milijončka kazni bi zaračunal lastniku
legalizirati in nato,če ne dokaže od kod mu denar, nacionalizirati.
Kot prvo naj se inspektorju nalozi vrniti vse place od 2007 do sedaj ker ni delal,takoj za tem bagri in parcelo spraviti v prvotno stanje ,rusenje seveda placa crnograditelj ki bo medtem ze v zaporu.