Še dobro da je to posnel lani. Saj bi letos za take prelete dobil kazen.Avstralija sigurno ni tako napredna, da bi imeli vozniško za drone. :)
Sam res čestitke možakarju, da je obredel celotno Slovenijo po dolgem in počez... Kot promo material je res na nivoju!
Ponosni smo lahko na našo domovino. Seveda, se tega ne zavedajo naši politiki, ki jo uničujejo, no ja vsaj državljane, saj teh izjemnih lepot še ne morejo uničiti. Zaenkrat!
Zelo lepa, le pristati ne smeš, če si pač v slovenskem povprečju.
Vse pohvale.
Čudovito ! Hvala. Sem takoj posredoval prijateljem po svetu.
in še kaj..drugače pa je pohvalno , leepoooo
Všečno predstavljeno. Pogrešala sem Prekmurje, z izjemo mlina in Belo krajno.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Še dobro da je to posnel lani. Saj bi letos za take prelete dobil kazen.Avstralija sigurno ni tako napredna, da bi imeli vozniško za drone. :)
Sam res čestitke možakarju, da je obredel celotno Slovenijo po dolgem in počez... Kot promo material je res na nivoju!
Ponosni smo lahko na našo domovino. Seveda, se tega ne zavedajo naši politiki, ki jo uničujejo, no ja vsaj državljane, saj teh izjemnih lepot še ne morejo uničiti. Zaenkrat!
Zelo lepa, le pristati ne smeš, če si pač v slovenskem povprečju.
Vse pohvale.
Čudovito ! Hvala. Sem takoj posredoval prijateljem po svetu.
in še kaj..drugače pa je pohvalno , leepoooo
Všečno predstavljeno. Pogrešala sem Prekmurje, z izjemo mlina in Belo krajno.