Vsi ti lokali so pralnice denarja za prodajo droge. Delajo nonstop. Morda je bil res lokalni incident. Lastniku, ki pere dnar je v interesu, da ga ni v medijih. Lahko pa je provokacija konkurence. V drogah se razume. Slovenija je… ...prikaži več postala mafijska greznica.
Točno v tem lokalu me je želel delavec namerno oguljfati. Mutil je z vračanjem denarja in vrnil premalo. Zato vsem kot opozorilo, ko vrača denar pustite, da vam denar vrne na pult. Ne dotikajte se ga, preštejte ga tako, da… ...prikaži več bo tudi delavec videl, da štejte.
Ko je videl, da ga gledam in štejem je takoj vedel koliko manjka in vrnil razliko, ki je manjkala in rekel: dobro, dobro. Kot šef tega lokala bi malo pomislil, koga zaposli. Da se krade od strank po 1 ali 2€ je sramota. Nikoli več v NOBELBUREK
Da se Slovenci spravijo na Sloveca, ne mores verjeti. Sramota. Nekaterim je prekipelo, ko vsi lokali na najboljsih lokacijah PO CELI SLOVENIJI, v tokah, vemo katerih.
Zanimivo razmišljanje bosanskega Srba, ki prišel v Slovenijo pošteno delati. Najprej delal v Gorenju, zdaj dela v drugem, tujem podjetju in pravi, da ve, da če bo ostal brez dela, da mu pripada kakšen mesec čakanja na delo in če… ...prikaži več ne bo potem našel dela, mora nazaj v Bosno. Pravi pa, da ne razume, da pa kjerkoli je delal, ni srečal nobenega Albanca, ki bi tam delal. Na cesti in po lokalih pa jih je vse polno povsod po Sloveniji in to z dobrimi avtomobili, pa se sprašuje, kaj oni delajo.
Toma, ti si bolnik, se v en usran pretep Ruse mesas, pejt v polje vprasat, ce imajo se kaksno mesto fraj, ker teb se ze mesa, zadnji stadij. Moja papiga bi rekla, tona kretenko.
Hja... Obstajajo pač izrodki, ki vojno in pobijanje jemljejo kot navijanje in se ob tem zabavajo. Prikaz intelekta, namen dosežen, zadovoljiva stopnja le tega, žal ne.
Golazen ...
Fejst fantje....,glih zate.
Maja podpis!!!
@Majakraja....,"DUX STANOJEVIC - Kokain".
Čefurjana
Sami kolibriji !
Preveč južnega sadja je v Sloveniji.
Sploh kol. brašna.
tale luna pa dobr seka, folku se meša
Vsi ti lokali so pralnice denarja za prodajo droge. Delajo nonstop. Morda je bil res lokalni incident. Lastniku, ki pere dnar je v interesu, da ga ni v medijih. Lahko pa je provokacija konkurence. V drogah se razume. Slovenija je… ...prikaži več postala mafijska greznica.
A zaposleni bejzbol igrajo, da imajo kij?
Točno v tem lokalu me je želel delavec namerno oguljfati. Mutil je z vračanjem denarja in vrnil premalo. Zato vsem kot opozorilo, ko vrača denar pustite, da vam denar vrne na pult. Ne dotikajte se ga, preštejte ga tako, da… ...prikaži več bo tudi delavec videl, da štejte. Ko je videl, da ga gledam in štejem je takoj vedel koliko manjka in vrnil razliko, ki je manjkala in rekel: dobro, dobro. Kot šef tega lokala bi malo pomislil, koga zaposli. Da se krade od strank po 1 ali 2€ je sramota. Nikoli več v NOBELBUREK
Toma, vi ste kreten 1. klase! K sreči takšni niso na oblasti, saj povzročajo vojne. Niste vredni, da se vas kvalificira kot človek.
Kjetil André-Aamodt(@Tom(b)a la Bomba).👃🏿
In v videu tip vpije kdo je kriv, ker je zopet verjetno goljufal.
Najlepše in najbolj zeleno mesto na svetu! Prebivalci pa Ljubljankići.😢
kera budala 😂😂😂
Da se Slovenci spravijo na Sloveca, ne mores verjeti. Sramota. Nekaterim je prekipelo, ko vsi lokali na najboljsih lokacijah PO CELI SLOVENIJI, v tokah, vemo katerih.
Me prov zanima, če je tip zamenju uno solato v katergo je letelo steklo.
*katero
Lokalne volitve so blizu in so volilci aktualnega župana postali malo nervozni? :D
Zanimivo razmišljanje bosanskega Srba, ki prišel v Slovenijo pošteno delati. Najprej delal v Gorenju, zdaj dela v drugem, tujem podjetju in pravi, da ve, da če bo ostal brez dela, da mu pripada kakšen mesec čakanja na delo in če… ...prikaži več ne bo potem našel dela, mora nazaj v Bosno. Pravi pa, da ne razume, da pa kjerkoli je delal, ni srečal nobenega Albanca, ki bi tam delal. Na cesti in po lokalih pa jih je vse polno povsod po Sloveniji in to z dobrimi avtomobili, pa se sprašuje, kaj oni delajo.
Jaz najraje kupim na Povšetovi nasproti ruske ambasade.
To je svobodno izražanje svojega mnenja po golobu ha ha ha.
Ti pa nimaš visok IO!!!
Ti imaš vakuum, iq ti seka v minus.
Najbrž kakšna Zguba, ki navija za Ruse ;-)
Toma, ti si bolnik, se v en usran pretep Ruse mesas, pejt v polje vprasat, ce imajo se kaksno mesto fraj, ker teb se ze mesa, zadnji stadij. Moja papiga bi rekla, tona kretenko.
Slavko,dobra retorika,predvsem za histeričnega Jerneja!!!
Namen dosežen ;-)
Hja... Obstajajo pač izrodki, ki vojno in pobijanje jemljejo kot navijanje in se ob tem zabavajo. Prikaz intelekta, namen dosežen, zadovoljiva stopnja le tega, žal ne.