ja če mu ni pasalo,zakaj jo ni ornk zgrabit za krtačo in jo fajn zavihtel da bi poletela po odru ali jo zalučat v množico....ampak mislim da je užival v pissingu... :-))
Ne samo Bojanu Požarju, minister Simoniti je denar z lanskega razpisa dodelil tudi Barbari Drnač https://www.vecer.com/slovenija/ne-samo-bojanu-pozarju-minister-simoniti-je-denar-z-lanskega-razpisa-dodelil-tudi-barbari-drnac-10258266
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan.
... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
ja če mu ni pasalo,zakaj jo ni ornk zgrabit za krtačo in jo fajn zavihtel da bi poletela po odru ali jo zalučat v množico....ampak mislim da je užival v pissingu... :-))
Ender3 je bil.😎
Ha ha ha
Jaz bi jo tako nabasal, ... da bi še med poletom reaktivno scala ... :-P
Pa kaj se bo folk še spomnil?! A se še komu zdi, da gre svet počasi v maloro?
A pa ti misliš, da gre počasi v maloro ?
kapibara1 po tvoje gre hitro ali pa mogoče smo že tam?
Ja res gre, sam ne zarad tega k je ena scala modelu po faci.
Ali je lahko še bolj prostaška in nagnusna??, Bruh...
Kaj pa komentarji na Twetterju in Nova24 se ti ne zdijo nagnusni in prostaški ?
Nagnusna pevka. Komentar je pač komentar. Menim, da je to lulanje všeč samo posameznikom........mokre sanje... .
Zakaju se mu ni kar posr... v usta. To bi bil pa dosežek tega stoletja.
Svaka čast, da se lahko poščije pred tok folka. Jst se ne morm poscat že če kdo za mano stoji.
WTF?!!!
pantani,reči,da s tvojo punco nista poiskusila kaj podobnega???
A se ti je skisal,al kaj?!!!
Ja, Pantani, najbrž se mu je skisal.Vse ima svoje meje. Take stvari sodijo med preverzneže.
Romy je probal punco v ritko....,pol sta pa morala na urgenco.
To je tudi Elton Johan preizkusil, ko se je še lovil, kaj naj bi bil !
Ne samo Bojanu Požarju, minister Simoniti je denar z lanskega razpisa dodelil tudi Barbari Drnač https://www.vecer.com/slovenija/ne-samo-bojanu-pozarju-minister-simoniti-je-denar-z-lanskega-razpisa-dodelil-tudi-barbari-drnac-10258266
pa se ji je tud poscal na frist al sam tko, prek paypala?
Eni so še prpravljeni za tole scanje še plačat
Ja, samo Norci !!!!
To je pa bla sila, se je dober znajdla.
Jaz vedno pravim: vse je sranje razen kozlanja! Scanje smo že spili!
Sem mislu, da je bla Elda Viler?
....hahaha ma kje si našel Eldo Viler...
To doživet,neprecenljivo. Kdor ni za to,naj to ne gleda...
Elton Džon, je dejal, da mu ni pasal
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦