Potrc ne pametuj.Lahko si dr.znanosti,pa bos se vedno en navaden prepotenten kreten.Samovsecen(brez razloga)in antipaticen.Povej se,zakaj te nobena radijska postaja v MB ni zelela in povej o svojem obnasanju pred leti v MB Europarku.Skrij se raje v misjo luknjo,pokvarjenec en.Kdo ga… ...prikaži več se pa hoce,saj je bil ze povsod in fehtaril za sluzbo.No,pri loserju so se ga usmilili.
Potrc ne pametuj.Lahko si dr.znanosti,pa bos se vedno en navaden prepotenten kreten.Samovsecen(brez razloga)in antipaticen.Povej se,zakaj te nobena radijska postaja v MB ni zelela in povej o svojem obnasanju pred leti v MB Europarku.Skrij se raje v misjo luknjo,pokvarjenec en.Kdo ga… ...prikaži več se pa hoce,saj je bil ze povsod in fehtaril za sluzbo.No,pri loserju so se ga usmilili.
dela na mariborskem rock radiu.....
Uau.Ko bos poznal celotno njegovo radijsko zgodovino in njegovo obnasanje"live",bos dobil jasnejso sliko.
hejo. jas sem ti samo odgovoril. me ne zanima tuje življenje tako kot tebe očitno
Me ne zanima.Samo povem svoje mnenje,tako kot ti.Ce si opazil,imajo moznost komentiranja.Zanima in briga pa me ne.
Še vedno boljša izobrazba kot jo ima neki kameleonski, prepotentni politik, ki je samo bolničar.