Slovenija
378 ogledov

Vesni ni všeč referendumsko vprašanje

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 13:42 16.oktober 2024.

Kaj je posvetovalni referendum ? Zapravljanje denarja za politično spletkarjenje . BOJKOT REFERENDUMA .

• leonardo 14:28 16.oktober 2024.

Ne Leon, ne bojkot ampak PROTI.

Leon 15:09 16.oktober 2024.

Referendum je posvetovalni ,zato je vseeno kako boš glasoval . Problem ostaja ,da bi moral biti referendum zakonodajni saj gre za odločitev pomembne za naslednje generacije .

• Enzgg4 15:25 16.oktober 2024.

Strinjam se z leonardom. Leon, midva sva že debatirala o tem. Res je posvetovalni referendum v bistvu draga anketa, vendar bi negativen izid ob množični udeležbi politiki sporočil, da je ljuctvo njenega vztrajanja pri nek2 je podpira in da je ...prikaži več zato nelegitimno. Če nič drugega bi bilo zabavno gledati odločevalce, kako bi poskušali kljub narodu utemeljiti svoje vztrajanje pri JE. In pojasnjevanje, čemú smo zagonili 5M€ za referendum, če je bilo itak vse že vnaprej odločeno in je njim jebe za narod.

• leonardo 11:01 16.oktober 2024.

Ja a res. Meni že to ni všeč, da se sploh pripravljamo na gradnjo JEK2. Zakaj? Kolikor bomo dali za to sranje bi lahko imeli že iz vložka dovolj elektrike za KOLIKO LET?, če bi jo kar kupili. Je pa ...prikaži več toliko možnosti, da je jedrska energija popolna polomija ne samo za Slovenijo ampak kar za nekaj sveta. Sem se vozil po Hrvaški. Ja neverjetno veliko imajo vetrnic. Pa nikogar ne skrbi, da bi kakšnega ptiča prepodili.Torej bom proti.

• leonardo 11:04 16.oktober 2024.

Če p'0a samo pomislim koliko denarja bo šlo za korupcijo in provizije vsakomur, ki bo samo pisnil zraven, me spreleti srh. Danes na veliko kradejo, žal, ampak tako je. Kje našim ljubim vsesortam prisklednikom toliko milijonov, narod pa minimalne plače, ...prikaži več otroci pa od zamaškov hodijo na operacije. FUJ.

• Ender3 11:06 16.oktober 2024.

Itak, da se ti pridružim 🙋

• leonardo 17:05 16.oktober 2024.

In pa ja, ali so že pokasirali od Hrvatov denar za hrambo odpadkov. Mislim, da je tudi to veliko vprašanje?

• munja 18:05 16.oktober 2024.

Ja, to je veliko vprašanje, samo odgovora ni...in najbrž denarja tudi ne.

• munja 09:52 16.oktober 2024.

Tudi meni ni všeč, ker že vnaprej predvideva oz. govori o stabilnosti oskrbe z elektriko, a bo res tako??? Še za jutri ne vemo, kako bo z elektriko, kaj šele čez desetletja. To referendumsko vprašanje je treba nujno spremenit.

• munja 18:06 16.oktober 2024.

Še to: sem proti temu referendumu, ker je to samo zapravljanje denarja, učinka pa ne bo nobenega.

• Ender3 10:31 16.oktober 2024.

Kaj se v Vesni dovolijo, kaj takega smejo samo v edini domači in tuji privatni stranki SDS..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.