Če delavec za blagajno sune par evrov takoj leti, ona pa dobi "opozorilo" :D Kaj mi podpiramo, ne morem verjeti. Na silo bi morali zasesti parlament in jim tam za vratom stati in gledati, dokler ne spremenijo teh zakonov, ki… ...prikaži več so si jih kriminalci sami zase napisali.
Vprašanje Vladi RS - zakaj rabimo veleposlanike v EU - SAJ SMO EU - itak pa ti modeli nič ne delajo, če pa že kaj morajo narediti, jim vse zadeve pripravijo podrejeni.
haha ne niso kazniva dejanja...če vzameš DENAR, ki ni tvoj in nikomur ne poveš...to je zame KRAJA...
smrdi po naftalinu !
Iz tega ne bo nič, ker je njihova !!!
Ufffff, s kašnim guštom bi jo ožlepal...
Mi gre na bruhanje, da tko grdo babo nekdo ščiti, ja itak še grša oseba - Kahel.
Če delavec za blagajno sune par evrov takoj leti, ona pa dobi "opozorilo" :D Kaj mi podpiramo, ne morem verjeti. Na silo bi morali zasesti parlament in jim tam za vratom stati in gledati, dokler ne spremenijo teh zakonov, ki… ...prikaži več so si jih kriminalci sami zase napisali.
Vprašanje Vladi RS - zakaj rabimo veleposlanike v EU - SAJ SMO EU - itak pa ti modeli nič ne delajo, če pa že kaj morajo narediti, jim vse zadeve pripravijo podrejeni.
na sliki zgleda, kot da se je na šajbo nalimala!!! BABA NAGNUSNA!!!!
Sam poglej kakšen semering ima..
samo, ker majo voluharji vsi prste v marmeladi, se zaščitijo med sabo
važno, da mi butalci vse to nepotrebno sranje plačujemo, namesto tistih, ki so to zakuhali