Slovenija
26800 ogledov

Veliko slovensko podjetje bo odpuščalo, toliko ljudi naj bi ostalo brez službe

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph2 15:09 18.december 2024.

Dragi energenti?? Pošljite račun von lajdri.

• atamama 16:10 18.december 2024.

Samo delavci ne razumejo tega, za njih je kriv Golob in ne embargo Rusije. Tudi v sindikatu v Nemčiji je bilo zgolj par sramežljivih govorov na temo izgube ruskega avtomobilskega trga in dragih energentov, večina sindikalistov pa krivi lastnike....

• bandit 16:13 18.december 2024.

Včasih kot je rekla pokojna stara mama je bila elektrika tudi draga. Ljudje so kopali za stebre od elektro, telekoma pa so dobili ga v ta zadnjo . Plačevali so kot zlato za kar so dobili.

• atamama 16:18 18.december 2024.

In sedaj bo potrebno najti stare pogodbe, Elektro naj dokaže vzdrževanje, da se odšteje, ostala omrežnina je pa moja (naša) za 17 priključenih brez soglasja lastnikov.

• vojko19 17:47 18.december 2024.

popolnoma razumljivo da je elektrika vsaki mesec dražja ker je bog draži vodo?!?!

• Pepe007 17:33 18.december 2024.

Dvomim, da je jeklarna dobila elektriko na "lepe oči". Verjetno je pred desetletji morala sama financirati omrežje do sebe. Slutim, ker je pred 25-imi leti elektro meni za eno hišo hotel naprtiti financiranje novega transformatorja. No, na koncu smo razjasnili, ...prikaži več kje bo hiša in ni bilo tako hudo. Moral pa sem pokriti predimenzioniran zemeljski kabel, ki omogoča priklop še nekaj hiš.

• rd2dmk2 17:08 18.december 2024.

hm, če sem prav prebral naj bi se v drugem četrtletju leta 2025 povečalao zanimanje za jeklo. kako si to razlagam lahko ? da bi se dalo več delat in posledično kaj ? zaposlovat mogoče ? ali p anj preostali ...prikaži več delavci dobijo večjo normo in delajo za iste ( znižane za 10% ) plače. al pa se bo zaposlovalo.in hec je , da se da dobit denar za odpravnine, čez (samo borih ) 5 mesecev pa išči nove tlačane. verjetno bi radi da bodo novinci podpisali pogodbe s še nižjo postavko.

• bandit 16:10 18.december 2024.

Pa tudi v JU je enako, če se ne strinjaš z polpismeno šefico ki je prišla k nam kot begunka z nedokončano OŠ in je šefica si ga na j, čeprav si Tu rojen in SLO po vseh svojih prednikih.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.