To je nova finta kako do več pozitivnih, glede na to da se pri hitrih testih očitno pojavlja preveč lažno pozitivnih da bi jih lahko še naprej uporabljali za evidence. Kmalu bo treba delat po 100000 hitrih, da bodo dobili… ...prikaži več dovolj pozitivnih za vlečenje ukrepov.
Ja in kaj sedaj se bodo morali ljudje vsakih pa ur testirati? Naj vrežejo te hitre teste vstran, če so tako nezanesljivi in prenehajo z vsemi temi neumnostmi. Pa vsekakor naj že enkrat vse odprejo.
plačat zdravniku za list papirja da si ali da nisi.. lepo.. naslednjič ko bom šel k zdravniku in bom čakal več kot 15 minut od dogovorjene ure, mu bom zaračunal čas za zapravljanje mojega življenja. samo moje življenje je eno… ...prikaži večo in edino in neprecenljivo. kol naj računam ?
zakaj hitre teste ne vržete v smeti ,ker niso učinkoviti in uporabljate samo PCR?? AJA SEVEDA TREBA TUDI TE PORABIT KAJNE??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Velika sprememba glede hitrega testiranja .....po novem mora minister za zdravje osebno preveriti vsakega testiranca !
Gantar, Šabeder, Kolar SKUPAJ to ne bi zmogli preverjati. Ti TAKO ZELO ZAUPAŠ V AKTUALNEGA ali nas želiš še v eno čakalno vrsto več razporediti?
Zadnja novica ! Testiranje bo mogoče tudi v škofijskem uradu s plačilom v pušico .
To je nova finta kako do več pozitivnih, glede na to da se pri hitrih testih očitno pojavlja preveč lažno pozitivnih da bi jih lahko še naprej uporabljali za evidence. Kmalu bo treba delat po 100000 hitrih, da bodo dobili… ...prikaži več dovolj pozitivnih za vlečenje ukrepov.
Ja in kaj sedaj se bodo morali ljudje vsakih pa ur testirati? Naj vrežejo te hitre teste vstran, če so tako nezanesljivi in prenehajo z vsemi temi neumnostmi. Pa vsekakor naj že enkrat vse odprejo.
plačat zdravniku za list papirja da si ali da nisi.. lepo.. naslednjič ko bom šel k zdravniku in bom čakal več kot 15 minut od dogovorjene ure, mu bom zaračunal čas za zapravljanje mojega življenja. samo moje življenje je eno… ...prikaži večo in edino in neprecenljivo. kol naj računam ?
zakaj hitre teste ne vržete v smeti ,ker niso učinkoviti in uporabljate samo PCR?? AJA SEVEDA TREBA TUDI TE PORABIT KAJNE??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In kdo vse to plača. Plačaš iz svojega žepa hitri test, si kao pozitiven, potrebuješ še PCR test, kdo tega plača.
Ti in jaz !
Majberpharm testi so zanesljivi in najcenejši trdijo. Če je tako zakaj potem niso ponovno sklenili "bolan posel"?
No, mogoče pa bodo naši strokovnjaki uspeli vzpostaviti sprejemljiv sistem po enem letu opotekanja od ene nelogičnosti do druge.
Od jutri naprej bodo morali vsi pozitivni hitri testi biti potrjeni še z metodo PCR ! Od ponedeljka pa še ANALNE TESTE za pravoverne ....
to je to. dvojno delo.
Hebali vas testi!
https://m.youtube.com/watch?v=5SCr2eCtR1E