Samo ne v Izolo, lepo vas prosimo domačini raje ostanite doma, in re gonte se po hrvaški s bicikli ne po Parancani, dovolj imamo albancev in ne rabimo še zahojenih slovencljev s severavzhoda
OdJJebite korona-fašisti, kakšno olajšanje neki, dovolj je tega sranja, vsak odmerek eksperimentalnega cepiva, ki se vsiljuje zdravim, je odmerek PREVEČ!!
Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5.
obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Kockasti imajo interesno politiko za preživetje svojega turizma. Za razliko od naše, ki bi vse omejila z neustavnimi ukrepi, samo zato, da bi varno ostala na oblasti. Vse še vrača, vse se plača, žal pri nas na škodo svobodenega gibanja… ...prikaži več in življenja državljanov.
do konc junija ne bos rabil skoraj vec nic. ;)
na hrvaskem virusa ne bo od konca junija do konca avgusta. postal bo neviden.
ma jebala vas hrvaška ke u glavo, ovce ene prfuknene...
gonite se z to blesavo hr
Samo ne v Izolo, lepo vas prosimo domačini raje ostanite doma, in re gonte se po hrvaški s bicikli ne po Parancani, dovolj imamo albancev in ne rabimo še zahojenih slovencljev s severavzhoda
OdJJebite korona-fašisti, kakšno olajšanje neki, dovolj je tega sranja, vsak odmerek eksperimentalnega cepiva, ki se vsiljuje zdravim, je odmerek PREVEČ!!
So Rizmana zajeli na Dragoni, ali Kaštel novem, baje ga čaka sojenje, nazadnje na TV je bil prav lep, upam, da mu niso zakrivili kakšen las
Pa NI problem na-u rvactu doći,, problemirajo težijo komplicirajo naši ob vrnitvi...!!
Hrvaška in Slovenija bosta od 25.6. zeleni in ne bo tega sranja.
Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Kockasti imajo interesno politiko za preživetje svojega turizma. Za razliko od naše, ki bi vse omejila z neustavnimi ukrepi, samo zato, da bi varno ostala na oblasti. Vse še vrača, vse se plača, žal pri nas na škodo svobodenega gibanja… ...prikaži več in življenja državljanov.