Slovenija
16296 ogledov

Velik kaos na avtocesti, ker so kurili pred pozebo

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zdrej 23:13 10.maj 2019.

Samo jamranje ob nepoznavanju problemtike. Malo si poglejte, zakaj in kako se to kuri. Aja pa policaji bod sedaj ob vsaki megli šli na teren, ko pa ne grejo takrat ko bi ti bilo nujno potrebno?

• Jana Bejba 14:24 07.maj 2019.

Se vidi o šalah pri Gorenjcih, kar se tiče kakršnega koli varčevanja. Medtem, ko večina zapravljajo za vse bedarije, kar češ... To vidiš po kavarnah od teh raznih kavic in teh dimnih pipic miru, kukr pri Indijancih... kot da bi ...prikaži več kadili tiste budistične palčke... če še ne kje drugje. Sam res, kaj pa priseljevanje med živimi bitji naroda? xD Snežinko ima prav s tem komentarjem, če greš brati zanimivi roman komentarjev o teh debatnih krožkih.

• Jana Bejba 14:27 07.maj 2019.

Nič niso rešili pred pozebo, tudi če so na takem podnebju tega okolja. Če kurijo karkoli škodljivega in to gre v rastlinah pridelave hrane in ogrožanja čebel. Kar je isti šmorn, kakor bi namerno veliko škropili z veliko nevarnih, strupenih ...prikaži več pescitidov, insekticidov itd.

• antitrust 19:50 07.maj 2019.

Jana, pejd se raje nasadil. Bo več koristi.

• antitrust 19:51 07.maj 2019.

*nasadit

• Jana Bejba 18:16 08.maj 2019.

antitrust, Tako kot se ti na vsako žensko nasadiš, kar se tiče naskakovanja, velikega varanja kot prava kurba, ki to piše moški... Od prenabitega tam spodaj, da take drogeraške besede greš izreči. A misliš, da je kje kakšen prostor poleg ...prikaži več hude prostorske stiske v najhujših neozdravljivih boleznih? In koliko denarja ste resnično zapravili za vrtnarjenje in/ali kmetovanje za vse skupaj?! Me res, resnično zanima... In na kakšne načine ste to pridobili, kar se tiče financ?!

• Jana Bejba 18:17 08.maj 2019.

Povedala svoje v najhujših primerih. In ti si obseden s nasaditvijo polnih bolezni, kakor me spominjaš na Hitlerja na Jude...

• Jana Bejba 18:25 08.maj 2019.

Komentarje sem pisala zato, ker kaj ti bo, tisti del majhnega ognja v stari rjasti kanti od res, res izredno velike kmetijske površine v teh temperaturah vremena. Zato pravim, da niso nič rešili pred pozebo. Tudi, kar se tiče onesnaževanja. ...prikaži več Jaz v takih primerih se nebi niti ubadal zunaj saditi in škodovanja spodnji del hrbta, cele hrbtenice. Ker bi si drugače prilagodila po svoje. Ne vse po starih tradicijah.

• Jana Bejba 18:25 08.maj 2019.

Sem videla par takih primerov pri kmetih. Ampak kurjenje na tak način, pa nikoli videla... Samo prvič. Osebno nimam nič proti kmetom in dejavnosti kmetijstva. To, kar sem napisala, so resnice. Izkazal bi se lepo v praksi sami, megar na ...prikaži več 4 oči, na več ljudi. Samo ne podpiram karkoli škodljivega in strupenega, kar se tiče uničevanja javne lastnine in to je okrog tebe samega.

• Jana Bejba 06:21 09.maj 2019.

antitrust, pa še to... A si mogoče pomislil na ta del ljudi, ki so uradno po teh zakonskih postopkih dejansko postali invalidi med ljudmi, ki je pustilo poslabšan zdravstveno stanje ravno zaradi izredno, izredno težkih del, kot je vrtnarjenje in ...prikaži več kmetijstvo, pa nikoli bili zaposleni, ne glede na spol???? Poleg prisilnih groženj s strani drugih ljudi, kar stalna praksa v delavskem suženjstvu in to se začne pri majhnih otrocih dalje???

• Jana Bejba 06:24 09.maj 2019.

In to v Sloveniji se dogaja! Ker po normalnih pravilih v zdravju invalid nebi smel nikoli delati težkih del s strani medicine!!! Velik ljudi ne upošteva drugih in teh omejitev, ponavadi hočejo samo svojo ego korist. Nekateri imajo ravno zaradi ...prikaži več tega težave v razvoju, ni pa nujno. Ti pa obseden v obsojanju z nasaditvijo! A si ti sploh normalen? Resno?! Jaz na tvojem mestu nebi pisala tako drogreške nebluoze na tvojem mestu obsojanja. Nekateri imamo ravno travme zaradi tega.

• Jana Bejba 06:24 09.maj 2019.

Tabu tema o tem govoriti pri nekaterih. Pa ne glede, ali so to tuji ali lastni otroci. Pa ponavadi je več revščine kakor bogastva. Vsaj izmed teh primerov, ki pa ni nujno, da v vrtnarstvu/kmetijstvu. Lahko je kaj drugega.

• Jana Bejba 06:27 09.maj 2019.

Če ima še kdo za kaj karkoli povedati.. Bomo razčiščevali sproti. Od nastalih groženj, težav s strani drugih, ki to poanavdi namerno povzročajo drugi, brez razmišljanja. Z znaki psihičev.

• Jana Bejba 06:33 09.maj 2019.

Zdravje ali zaposlitev z več in več denarja z uničenim zdravjem po spisku raznih bolezni z raznimi telesnimi udarci in še več oblik hujšega poleg nasilnih drugih ljudi??? Me zanima tvoj odgovor in s temi postavljenimi vprašanji z moje strani.

• jakec1575 11:32 07.maj 2019.

In viste ravno promovirali to. obup. popolnoma neskladno z okoljskimi standardi. Dihali so obupen kancerogen zrak. To bi morali prepovedati po vsej državi. Vas pa oglobiti.

• tone29 12:11 07.maj 2019.

Ti si prav EN Jakec

• Snežinko 12:21 07.maj 2019.

TOČNO TAKO! Povsod se neznansko pametuje, "okolje to, okolje ono", pa električni avti, pa toplotne črpalke, pa ne vem kaj še vsega vraga, tukaj se pa brez težav in posledic kuri - nafto, olja in vse, kar kmetom pride pod ...prikaži več roke. In noben nikomur nič... KDO SE POTEM IZ KOGA NORCA DELA, prosim vas lepo??? da ne rečem: kdo bi bil kriv, če bi prišlo do grupnega naleta, kot pred leti? Kmet (=kurjač) zagotovo ne... trotllogika...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.