Magazin /magazin/vip
90945 ogledov

Vedeževalec Blaž o 2024: "Grozne karte, res mi je žal da sem sploh pogledal"

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    bobnar53 07:15 29.december 2023.

Prodajalec megle in to za silne €€€€€€€€€€€€€€€€€€€.

• mph2 07:39 29.december 2023.

Samo konkurenca RKC in vsem drugim religijam, vedno je temelj človeška neumnost.

• SlavkoKrizman 08:47 29.december 2023.

Saj ni on kriv, če ljudje nasedajo takemu sranju v letu 2023.....pravilno, naj jih oskubi še za zadnjih par evrov, ki jih še imajo

• tina14 12:17 29.december 2023.

Za druge ne vem. Ampak meni je čisto vse prav povedal in se je potem res uresničilo. Bila sem šokirana. Lp

• SlavkoKrizman 12:26 29.december 2023.

@tina14 razloži nam neukim, kaj ti je pravilno napovedal?

• djdj 11:15 29.december 2023.

Dalje! Dalje! Naslednji!

Iuckyss 16:59 29.december 2023.

https://core.ac.uk/download/323515495.pdf

• munja 14:57 29.december 2023.

Nič novega ni napovedal.

uros8 20:26 29.december 2023.

Larifari. Značilnost vedeževanja je v tem, da ti povedo veliko stvari in nekatere morajo biti po verjetnostnem ključu pravilne. Potem pa tega vedeževalca ali vedeževalko kujete med zvezde, kljub temu, da je navaden šarlatan oz. šarlatanka. No, saj je tudi ...prikaži več Branko prepričan, da je Zemlja ravna in da smo sredi globalnega ohlajanja.

• Kmodri_ 19:57 29.december 2023.

Ko berem Ž24 napovedujem, da naslednjega leta ne bo dočakal!

• lojs 08:41 29.december 2023.

se pravi, da se bo tudi holob pobral ... neverjetno, koliko blefa

• mph2 10:47 29.december 2023.

Enkrat desni psiho, vedno desni psiho. Ni vam pomoči. Če bi meteorit kje padel, bi ti povlekel Goloba, če bi ti začeli hemoroidi puščat, bi bil problem Golob. Sicer taki ne trpite osebno, ker se ne zavedate žalostnega stanja v ...prikaži več katerem so vaši kletni možgani.

• optimist11 13:22 29.december 2023.

Dobro si prebral. Čaka nas velik napredek pod Zdajšnjim PM.

• lojs 17:52 29.december 2023.

idioti so naše naravno bogastvo, nimaš kaj ,,, gospa, ki se ukvarja z vsem mogočim turizmumov, vas komaj čaka ... pa to je noro samo da še bavdek pride ... to je neverjetno

• tanja_tatjana7 18:40 17.januar 2024.

Blaž ti lažeš k ps teče. Tko lažeš, da sam seb verjameš. Bumbar na kubik si.

Garancija 09:15 30.december 2023.

Moraš biti kar brihten,da ti rata toliko naroda nategnit

• Rena 07:51 30.december 2023.

To da je blefer dokazujeta dva stavka: Sloveniji napoveduje obdobje...odgovornega vodenja! In da bomo finančno veliki, večji od Španije. No ja, ok, tukaj ima morda prav, Španija bo utonila v krizo, potem smo lahko večji od nje ... Kar pokam ...prikaži večm od smeha. Slovenija in odgovorna politika....

• jelka74 15:49 29.december 2023.

Dolgo nazaj sem s prijateljico obiskala Blaža v njegovi garsonjeri. Natančno ji je povedal, da je premagala raka. Meni je napovedal 2 hčerki in tujino. Kljub temu, da ni imel lepih kart za mojo prijateljico, sem občutila, da ni želel ...prikaži več izraziti preveč neposredno. Na žalost je ona zdaj že mrtva, jaz pa živim v Belgiji z dvema čudovitima hčerkama. Vse, kar je Blaž napovedal, se je uresničilo. Oddaj ne spremljam, a ko pridem v Slovenijo, ga bom zagotovo poklicala.

• Soljatar 15:55 29.december 2023.

taki kot si ti in tvoja prijateljica ne bi smeli imet volilne pravice.

• lojs 17:56 29.december 2023.

kdo je to sploh blaž? slišal sem da je jezen in tolče s kladivom ... ne vem

• uros11 08:56 11.september 2024.

Kje ste ga obiskali? Tam v onem stanovanju, zraven mercatorja na Taborju-Ulica Eve Lovše? Kak vam je osebno povedal? Ker jas sem letos mislim da šel tja osebno pa je rekel ja, naj ga pokličem preko 090, ker baje da ...prikaži veča ne vedežuje osebno. Pa še to bom povedal, da Mihi Hercogu je pa vedeževal osebno baje. Napovedal mu je razhod s Sašo Lendero in točno to se je zgodilo.

• tina14 12:15 29.december 2023.

Pred 7 leti sem ga poklicala in me je presunil s točnimi napovedmi o zdravju, službi in ljubezni. Sama sem bila skeptična, nisem hotela verjeti, a njegove besede so se uresničile, tudi tiste manj prijetne. Brala sem njegovo napoved o ...prikaži več smrti kraljice in vojni leta 2022, kar se je res zgodilo. V živo je popolnoma drugačen, prijazen do mene, celo skuhal mi kavo. Nepozabno doživetje!

Iuckyss 13:51 29.december 2023.

Očitno nisi ravno lepotica, čeprav si blond, ker bi te v tem primeru še nategnil..Mater res je pol Slovenije očitno opravilno nesposobnih zaradi pomanjkanja IQ-ja..

• jelka74 15:52 29.december 2023.

Tina, tudi meni je vse točno povedal! Kljub mojemu skepticizmu sem kasneje videla da so se njegove napovedi res zgodile. Prvič me je videl in ni mogel vedeti nič o meni. Verjamem samo Blažu.

Iuckyss 16:08 29.december 2023.

Babe zmešane, vsak, ki se mu obrača klientela kakršni sta vidve lahko napove najprej preteklost in v grobem tudi prihodnost, pa mu ni ravno treba biti psihiater ..Spodaj je link z diplomskim delom na to temo..Svetujem vsem naivnim, da preberete... ...prikaži več... https://core.ac.uk/download/323515495.pdf

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.