Ameriški novinar, Gonzalo Lira, dolgoletni kritik ukrajinskega nacističnega režima, je umrl v ukrajinskem zaporu. Umrl je za posledicami mentalnega in fizičnega mučenja. Roka Zelenskega je precej krvava. R.I.P. GONZALO LIRA
kapibara ,saj te zanima samo vezi Slovenije,kaj zdaj pa že spreminjaš temo,včasih je slabe živce dobro malo zase zadržat ,ne takoj explodirat ,če ni po tvojem okusu
Ameriški novinar, Gonzalo Lira, dolgoletni kritik ukrajinskega nacističnega režima, je umrl v ukrajinskem zaporu. Umrl je za posledicami mentalnega in fizičnega mučenja. Roka Zelenskega je precej krvava. R.I.P. GONZALO LIRA
Po vsem, kar je Zelenko povzročil ukrajincem bi se lahko kratkomalo preimenoval v Rdečkota..
In kaj nas to v SLO zanima .. ??
beri samo domače novice,meni se zdi novica pa ok,ne vem kaj ima to veze če tebe ne zanima,ti nisi cela Slovenija
škoda da ni padel skoz okno kar se v demokratični rusji pogosto dogaja pa to
@NICK- me zanimajo novice iz tuje, za to pa pogrešam novice iz Niue, Arcah.. in še nekaj drugih
kapibara ,saj te zanima samo vezi Slovenije,kaj zdaj pa že spreminjaš temo,včasih je slabe živce dobro malo zase zadržat ,ne takoj explodirat ,če ni po tvojem okusu
@NICK- Od kje ti ideja, da me zanimajo samo iz SLO ?
Kako to, da ni padel čez okno🤣
Če si v kleti nimaš kam pasti 😎
Roka morilskega Putlerja zelo daleč seže.
Hvala k...u tvoj primitivizem in kretenizem ne sežeta dalje od tvojega nosu!!!
Še eden od mnogih, ki je naredil samomor iz zasede. RIP