Magazin /magazin/vip
141475 ogledov

Vdova Marka Grilca: Po možu je on njena zadnja ljubezen

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Majazmaja 09:14 25.oktober 2023.

Tale gospa očitno res ne more brez lansiranja zasebnega življenja v medije. Posnetki so namensko narejeni za medije. Grozno, da je ostala sama s tremi otroki, ampak da za lastno slavo izkorišča smrt moža, je vredno prezira, obenem pa tudi ...prikaži več pomilivanja - pred tem je zanjo vedela le peščica (domači, sosedje, prijatelji). Tipična attention whore.

Mehičanka76 15:42 25.oktober 2023.

Majazmaja glej, ženska se je morala znajti. Sama s tremi otroki, ni hec. In glede na to, da je šolana glasbenica, se čez noč ne neredi kariera. Pred Grilčevo smrtjo pa je se je cela družina prilagajala njegovi karieri. Je ...prikaži več izkoristila kar se ji je ponujala in to je influencanje. Ne rečem, meni je tudi antipatična ampak glej, očitno dobro živijo. Ženska je očitno dovolj pametna, da je izkoristila kar se ji je ponujalo.

Anion6anion 09:47 25.oktober 2023.

A spet fehta za denar? Kot mati samohranilka dobiva vse možne socialne transferje. Potem pa otroke vozi na Zanzibar

• www 15:01 25.oktober 2023.

Skoda, ne more se fajn met brez pozornosti...

• marta4 18:19 30.oktober 2023.

o tem sem govorila že ob nesreči moža!, pa ste me spluval ... zdej pa so se vam odprle oči...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.